Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 2 oktober 2010

5

Men hörre ni,nu ska ni få höra nåt riktigt hemskt. Imorse när jag vaknade av Eriks små kalla fötter som borrade in sej i min musklstinna kropp*harkel* så kunde jag inte somna om. Kl va då 5 på morronen & jag kunde för mitt liv inte somna om. Hemskt va?!? De är Lördag & allt,men inte kunde jag somna inte.
5.45 gick jag ner & gjorde degen till Grissinis & tittade på Tv & bluppade runt på nätet.
Näsan är tät,halsen gör ont & som alltid när jag bli sjuk så sätter de mesta sej på luftrören. Så jag är väldigt tät i luftrören,men inte har jag nån Bricanyl hemma inte,den gav jag ju till brorsan.
Vid 8.15 ringde Erik till brorsan för att väcka honom & sen åkte vi till stan jag & Erik. Erik skulle åka med brorsan från stan till Mormor & Morfar idag. De va Erik väldigt nöjd över & har pratat om de sen igår.
När jag lämnat Erik så for jag på affären & sen hem. Bakade ut grissinisarna,eller baka ut gör man ju inte,man gör "ormar" av dom & lägger dom på en plåt & på med lite vatten,havssalt & sen in i ugnen. Medans jag väntade på att plåtarna skulle bli klar i ugnen så gjorde jag Foccaciadegen oxå,lika bra att smida medans man är på benen. Medans degen jäste,så plockade jag Ur & I diskmaskinen & skurade golvet. Nu är Grissinisarna klara,ser ut som om en 4 åring gjort dom,men de ska synas att dom är hemgjorda. Foccacian utbakad & jäser en sista gång,sen ska den in i ugnen & då ska jag börja med Pajen. Västerbottensostpaj blir de,med kräftröra oppanpå. Sen om jag hinner blir de nån snacks oxå av Genetunnbröd med kryddor på.
Men jag börjar känna mej rätt mör & skallebank till förbannelse,har tagit ipren med de hjälpte inte,så jag tog till riktiga doningar & svalde en tradolan....de är därför jag har sån energi nu,med en skvätt svettningar & en smula hjärtklappning.

Karln min då,va gör han?!? han sover,kräks & sover lite till. Stackarn har migrän. Men jag hade nästan räknat med det & de hade även han gjort. Första arbetsveckan sen sjukskrivningen.
Men jag trodde inte att han skulle kräkas...Men de hör ju som för de mesta till.

Nu ha jag inte tid med detta nåt mer,om jag ska hinna göra paj,genesnacks & mej själv klar är de nog lika bra att svälja en till Tradolan & köra hårt...ironi där då,kan inte ta en till för då blir de väl motsatt effekt & jag somnar på plats.
Men ikväll gäller de!!! RockaBilly here I Come.

ses

Inga kommentarer: