Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 10 oktober 2010

Fjortisar

Alltså fjortisar kommer bli min död. Dom äter sakta men säkert upp min hjärna med sitt jävla snack & korta linnen som inte täcker arslet,men liks förbannat ska dom ha leggings som är genomskinliga så att de extremt små stringtroserna syns.
Gå med öppen jacka & V-ringat som slutar nere vid naveln. Sen är de ett jävla gnäll på att de är KALLT,men No Shit Einstein...
För nån månad sen va ju vi på fik, våran lilla familj. Vid bordet bakom oss satt de sånna där Hjärnätande Fjortisar. Deras röster borrar sej in i hjärnan & jag ville bara ställa mej upp & dra löshåren från deras huvuden & köra ner i halsen på dom. Men jag tror inte dom bli tyst för de,dom har nån slags överlevnadsinstinkt ändå. Deras motto i livet måste ju va att skrika & skräna värre än fiskmåsarna.
Varför vill man höra om deras 6-liv,deras extrema fylla dom fick av ett 6-pack Norrlands 3.5 or när dom va 12 st som delade på denna 6-pack & hur mycket dom skolkar från skolan.
De går ju inte att undgå att lyssna heller,eftersom deras Decibel-nivå är högre än BigBen.
Plingeling i mobilen: Meeeeennnn GGUUUUDDD alltså,lyssna vad han skriver här.... Rösten i Höga C. Men lilla vän,jag vet att du har en mobil,jag vet att de är din mamma som köpt den & inne på detta fik finns inte en enda kotte som ens bryr sej om att du fick ett sms, eftersom varenda en här inne är just nu har stoppat kanelbullarna i örornen & tackar er för att ni förstört PRO-fikat & familje-fikat.
Men gå där med erat Löshår(för ingen ser ju att de är löshår,nej nej),höga klackar med benvärmare & leggings som inte är täta nog för att täcka era små rumpor,med linnen som går till halva rumpan & öppen jacka...FÖr snart är ni själv på denna jord,eftersom ni tagit död på resten av befolkningen med erat HögaC skrik & prat.

Inga kommentarer: