Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 20 oktober 2010

Besök

Igår hade vi finbesök. Jörgen & Verran kom, med dom följde även Per med. Erik blev ju såklart överlycklig,han Älskar sina farbröder den grabben...även Verran såklart.
Så han visade att han kunde Cykla,Vurpa,bli Förbannad & Prata.
Vi hade ju bakat oxå,så de blev lite fika innan vi gick ut på en "kvällspromenad" som Erik kallar de,fast de va Em.
Gjord även en Sockerkaka,som misslyckades så otroligt mycket att jag inte bjöd på den ens. Men den smakar ju som den ska...men ser inte ut som sockerkakebilden jag har i huvudet & då bli jag arg.
Hur man nu kan misslyckas med de mest vanliga bakverk som finns...dom bakar ju till å med de på dagis. Ägg,Socker & Vaniljsocker..Vispa pösigt & vitt. Smält smör & mjölk blandas i. Mjöl,bakpulver & en nypa salt rörs i & sen i en form & in i ugnen. Hepp,så är de en sockerkaka..
För mej blev de,Höpp..bara skit av allt.
Jag ville kasta den,men fick inte för den Ekonomiska sambon jag lever med,här ska inget gå till spillo...De är ju inget fel på smaken,men formen på kakan är inte som den ska.

Sömnproblemen bli ju bara värre & värre,de är först fram på morrontimmarna mina Gröna blir stängda & då är de ju nästan morron. Känns mindre kul att gå runt med en stor krater mitt i ansiktet hela dagarna faktiskt. Blek & ont i magen har jag oxå...med andra ord; jag är inte mej själv nu tydligen.
Bli väl så av att bara gå hemma,man tänker för mycket & gör för lite.
Tänkte ta mej en promenad idag när jag lämnat Erik på dagis,men jag hade så ont i magen så jag hoppade över de. Hade tänkt gå ikväll istället,men nu verkar de som om Karl´n i huset blir sen hem & då måste ju jag köra Erik på Barngympan. Vill inte gå när jag har tidspress på mej, inte när jag blivit så otränad som jag är nu.
Snacka om att man tappar kondis fort när man inte gör så mycket. Kilona jag tappade i en rasande fart innan sommar´n,när jag inte alls mådde bra. Dom börjar smyga sig på nu igen.
Men de är bara jag som kan ta tag i de & de ska jag göra nu...eller ikväll rättare sagt.

På Fredag ska jag jobba natt i Graninge. Sen på Lördag få jag sova några timmar & sen ska jag till Ö-vik med Mamma,Pappa,Brorsan & Hanna...Vi ska se Björn Skifs. Ska bli kul,en semester från allt & alla. Visserligen är de bara 7.6 mil ifrån hemmet,men ändå...

En sak jag tycker är lustigt,de är att I form med Anna Anka de sponsras av Femal Balans Mot PMS & Klimakterie besvär. Hon kunde ju inte få bättre Sponsorer...För den där stintan har ju ständiga PMS-besvär. Hon är värre BITCH än mej,när jag är som värst.

ses

Inga kommentarer: