Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 10 oktober 2010

Vem behöver en Man?!?

Nu är de ju så att jag försöker bli lite självständig,med det menas att jag försöker lära mej lite saker om bilen,ta lite mer ansvar vad de gäller pengar & söka jobb. Den första grejen,alltså att lära mej saker om bilen går faktiskt ganska bra,de andra 2 sakerna går väl si så där...
Så idag har jag bytt Luftfilter & kupéfilter helt själv. Ja,Tommy stog ju brevid & sa vart jag skulle skruva & vart jag inte skulle skruva. Men sen fick jag fixa resten. Rätt nöjd över mej själv faktiskt. Snart behöver jag ingen karl,nu kan jag byta oljefilter,luftfilter,kupéfilter & fylla på spolarvätska. Tanka har jag väl inte riktigt lärt mej än tydligen...men snart sitter väl de oxå.
Men iofs så behöver jag nån som kan säga till NÄR de ska bytas,VAD för nåt som ska köpas till bytet & HUR jag ska hålla skruvmejseln för att inte skada knogarna mer än nödvändigt.
Men eftersom jag tycker de är ganska kul & intressant att pilla på med bilen,så lär jag mej lite lättare. Så snart är de dax att byta Tändstift & byta till Vinterdäck.

Annars idag har vi städat upp lite på gården våran. Tagit bort utemöbeln,men innan vi kunde ta bort dom så fick vi städa i förrådet för att få plats med möblerna. Kände hur jag fick sorkpest & stelkramp av att vara där,så mycket rat & hemska grejor de fanns där. Spännde även musklerna å de grövsta när jag skulle flytta nån jäkla grej på över 120kg...nån sån där Stoooor huggkubbe med en sån där grej som smederna har för att böja järnet..Kommer inte på vad de heter!! Men en sak kan jag lova,den va TUNG & tur va de att jag ätit havregrynsgröt med kanel till frukost. Tommy hade ju oxå ätit gröt,men han tog socker på så han va inte lika stark...säger vi,eller mest beror de väl på att han inte får lyfta tunga saker. Men i min värld så är de ju gröt+kanel som gjorde susen. För Tommy va mest i vägen & jag bara fräste på han.
Plockade undan Eriks pool oxå,kom fram till att nästa sommar kommer inte den jäkeln fram nåt. Cheeses va de är äckliga sniglar,spindlar & löv som ruttnat på den. Ska tvätta av den noga & sen sälja bort den tror jag.
Gjort Glutenfria frallor oxå,har inte smakat dom än. Dom ser ut som stora vita färska Champinjoner,men Tommy sa att dom inte smakade svamp iaf. Tur va ju de för då blir ju min fundering....hur kan dom smaka svamp?!?
Hämtat Erik i Graninge har jag oxå gjort. Han somnade innan vi kommit till Österforse. Han grinade sej till sömns...(inte bli ledsen nu Tomas=) ) Erik är ju så mörkrädd & jag kan ju inte göra så mycket åt de i bilen. Så han grinade tills han somnade,med min hand i sin. Snacka obekväm körställning.

Nu bli de en kopp te & en sån där Champinjonliknande fralla med chees.

ses

Inga kommentarer: