Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 26 oktober 2010

Gammalt

Har kollat igenom massa gamla Blogginlägg. Särskilt de inläggen under fliken "vikten".
Fattar inte varför jag inte fortsatte?!? Va så duktig,men ändå ger jag upp. Lisa i ett nötskal. IDIOT!!
Men de är rätt intressant att läsa om vad man gjorde just då...
Men nu ska jag väl ta tag i vikten igen,efter att jag varit till läkaren för den där kollen på hjärtat & lite sånt.

Annars idag så har vi bakat jag & Erik,så ovanligt så. Varit ute nästan hela eftermiddagen både i skogen & på gården. Erik har cyklat som en galning hela tiden. Nu har han kommit på att de är så roligt att cykla,hade hoppats på att han hade kommit på de i sommras redan,för de börjar bli lite kallt att stå ute & kolla honom. Eftersom vi har 2 vägar utanför oss så måste man vara med honom hela tiden,eftersom han blir lite distraherad & glömmer bort att stanna innan han ska över vägen till vårat hus. Vilket vem som hellst kan räkna ut inte är så bra.

Imorron är de dagis för Erik hela dagen eftersom jag ska sova. Jobbnatt väntar, kan inte tänka på att de inte är bra för mej & min kropp. De är lika bra att ånga på som man gjort förut,de är ju min kropp van på nåt vis.
Så i natt hoppas jag att de finns nå bra på Tv,n så jag kan hålla mej vaken. Stand Up verkar dom ha slutat med...vilket jag inte gillar alls.
Brorsan tyckte att jag skulle börja med Stand Up,för man hade aldrig tråkigt i mitt sällskap tyckte han... jag vet inte de ja. Visst kan jag få folk att skratta,men de kan ju alla.

Nu ska de bli lite Te & NCIS...sen bli de väl nåt annat kul,förhoppningsvis,att titta på.

ses

1 kommentar:

Nina sa...

Tja, värst vad jag springer ihop me gubben din nuför tiden... Har han hälsat??? Hör av dig.