Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 25 oktober 2010

Helgen

Ja nu är helgen över. Riktigt rolig helg va de iaf.
Lördagmorron när jag kom hem så försökte man sova lite. Men eftersom jag tvingade mej själv att försöka sova,blev de ju inte mycket sömn heller. Men några timmars sömn fick jag iaf,innan de va dax att göra sej klar inför Ö-viks resan med Mamma & Pappa.
Eftersom jag har framförhållning som en åsna så blev de ju såklart stressigt ändå. Allt va inte nerpackat & alla saker låg ju utspridda på övervåningen.
Men tillslut kom vi iväg & trött va jag.
När vi kom till rummet vi skulle bo i så kunde man bara konstatera att här kommer jag få klaustrofobi. 3 sängar i ett litet litet rum...Instängt & varmt. Men vi skulle ju bara sova där en natt.
Gjorde oss klar,drack lite vin & väntade på brorsan & hans tjej. När dom kom så skulle vi käka middag på stan i Ö-vik. De va då vi upptäckte våran värsta tabbe den helgen... ALLT va FULLBOKAT..varenda liten pizzeria till O´lerys. Sprang (i mitt fall,för jag har korta ben) de andra gick runt till varenda Pub,Krog & Resturang i hela Ö-vik...samma svar: Fullbokat.
Fick panik,skulle vi måsta äta familjemiddag på MAX?!? Men efter massa snurrande utanför Övik så hittade vi en Pizzeria som hade annat än Pizza & dessutom Alkoholrättigheterna. Vid de laget hade man redan nyktrat till.
Vi käkade Oxfilé planka med ett gottigt rövin till. Men de va mest bara till att slänga i oss maten,för 19.30 började Björn Skifs. 18.30 fick vi maten efter att ha väntat 45 min,tror att dom skulle ut & skjuta oxen först,eftersom de tog sån tid.
Men vi hann både äta & surra & familjen Björklund är nu säkerligen vida kända uppe på Gullänget nu...för vi kan leva om vi när vi börjar. Den ena värre än den andra,men jag är nog värst ändå tror jag.
Ner på Fjällräven & hitta våra sittplatser,efter lite panikångestattacker från min sida började det. Fy fan vilket ös de va. Väl värt pengarna kan jag lova.
När de va slut så va de bara att ge sej ut i trängseln igen & panikångesten gjorde sej påmind. Men ändå gick de bättre än jag trott,hade ju tänkt ta med tabletterna mot de,men glömde dom hemma. Men hade jag tagit dom så hade jag somnat på Arenan ändå,så de va nog lika bra att dom blev hemma.
Tillbaka på vandrarhemmet så drack vi lite mer vin & sen knoppade jag...en utslagen hjälte helt enkelt.
På Söndagmorron blev de ingen sovmorron iaf. När man reser med mamma & pappa så är de tidig uppstigning & tjaffs som gäller. Vid 10 va vi utstädade,nyätna & på väg på lite shopping. Kan tilläggas att de få affärer som va öppna,öppnade 11..Jippi. Snurra runt i Ö-vik med pappa som chafför,de är ingen höjdare. Jag är inte åkrädd,men när han har mer fokus på de som händer på andra ställen än på vägen...Ja,man kan inte slappna av riktigt.
Shoppade lite saker på ÖB...billiga julkalenderklappar där. Sen in på Rusta & hittade mer billigt kraffs till lilleman.
Sen åkte vi hem. Helt slut.
Idag är jag helt slut,lilleman snorig & hemma med mej. Så idag blir de bara lite pyssel & pollimasande här hemma. Märker att de varit mycket för mej i helgen, hjärnan slappnar av nu & då blir de bara bomull & konstigt surr i hjärnan. Kommer inte funka riktigt förrän imorron om jag har tur.
De va helgen de...

Fredagen upptäckte kollegan att jag har väldigt högt Undertryck...97,de va inte alls bra sa hon. Övertrycket låg väl rätt normalt. Så idag har jag ringt VC för både mej & lilleman. Så snart ringer dom väl upp så man kanske få nån tid.

Förresten om de va nån som såg Postkoden i Lördags...ja,då såg ni min Faster =) Så nu har man en miljonär i släkten..

Nu ska jag & Erik göra en Halloweenmask åt honom.

ses

Inga kommentarer: