Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 17 oktober 2010

Okej

Jag ha iaf 3 läsare,vilket känns bra. Jag hoppas ni har rätt =) vi är bra sugna på att prova på de.
Planerna smider jag & Emma vidare på. Imorron ska jag kontakta Af för att få reda på om de är nåt vi ska tänka på,om de är nåt vi inte får göra & lite sånt.
De är väl kanske inte de bästa att starta upp ett företag bara så där huxflux,utan lokal, utan ekonomisk grund & lite sånt där annat "Vuxenpoängsaker". För att vi ska klara oss ekonomiskt i företaget så ska vi tjäna 2 Miljoner på ett år...De bli en himmla massa bakande av Finskapinnar & Smörgåstårtor de om vi ska komma upp i dessa summor på ett år.
Så de är bara att börja beställa nu då...För jag lovar,ni bli inte besvikna. Bakat med kärlek från Björklund/Åström.
Synd att jag inte är hemma den 6/11 när de är hantverksmässa på Sunnersta,annars hade man kunnat stå där & gjort lite reklam för sej.
Men nu ska de upp lappar lite överallt på affärer & sånt,sen får man hoppas de bli nå napp.

Över till annat.
Har hämtat hem lilleman idag efter 2 dagars semester från sin mor & far. Han hade haft de roligt iaf & de är huvudsaken de. Att träffa Helena & Jimmy va väl höjdpunkten denna helg iaf. Deras mat va godast...fast de va farmor som gjorde den.
Så ha vi varit på 2-års kalas med allt de innebär. Tårta,kakor,bullar & smörgåstårta. Mätt är vi så de bara skriker om de,eller iaf jag.
Trött är jag fast man inte gjort så mycket. Men de beror väl på att de va lite livat vissa gånger på kalaset & de funkar ju inte riktigt för min hjärna.
Ska mysa ner mej soffan med lilleman & bara snusa på honom en stund innan han ska i säng. Han är lite trött han oxå.

Ses

Inga kommentarer: