Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 21 oktober 2010

Matkasse..

Varför finns inte "Matkasse med reccept" i Sollefteå?? Skulle ju varit helt idealiskt att ha de här.
Fatta,många pendlar många mil,hämtar barn på dagis/fritids/kompisar,sen ska man hem & börja med maten...
Men så kommer man på Fuck,jag har inte Handlat idag & så är de bara att åka på närmaste affär för att köpa Falukorv Eller Köttbullar. De är ju inte konstigt att man får Skörbjugg & tandsten. Man vill ju att de ska gå fort att laga mat,men samtidigt vill man ju få i sej alla näringsämnen,inte allt för mycket fett & att de smakar gott. Men hur gott är de när man äter Falukorv & makaroner för 3dje dagen på en vecka??
Den där Matkassen verkar ju helt perfekt. Maten finns hemma,receptet följer ju med & inga mer griniga barn inne på mataffären när man stressar runt som en skogstokig Älg på jakt efter Mamma Scans köttbullar.
Egentligen måste de bli billigare i längden,för ganska så ofta(iaf för mej) så följer de med andra saker oxå som egentligen inte alls finns med på listan.
Har inte läst så mycket om de,men bara att de...i vårat fall inte kommer att ringa på dörrklockan,för vi har ingen,utan att de kommer & knackar på sen står man där med en matkasse i näven & receptet väl inbakad bland grönsaker & mat.

Så SNÄLLA ge oss Matkassen till Sollefteå oxå....jag kan köra ut dom.

Inga kommentarer: