Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 18 oktober 2010

åååhhh skit.

Jag skulle aldrig ha kommit på Catering Idén. Nu går hjärnan på högvarv & jag kan inte sova på nätterna. De enda jag grubblar på & som tar upp min tid nu är just denna Idé.
Har pratat med några som jag umgås med,både killar & tjejer. Många tror på idén,men...de är alltid ett MEN när jag är i farten,de kanske inte är så stor efterfrågan ändå.
Men de är ju nåt jag vill göra,de är faktiskt nåt jag ha intresse för & då kommer jag ju kunna lägga ner hela min själ i de hela. Jag har redan tänkt sönder min hjärna t ex. Just nu har jag övergått till papper & penna,bara för att jag kanske kan sova bättre i natt om jag skriver ner alla mina påhitt.
Förväntar mej inte att bli Miljonär på de här,utan bara ha nåt att göra på sidan av mitt vanliga jobb,som jag inte har iofs... Men nånstans måste man ju börja. Rätt som de är går de så pass bra för oss så vi kan ägna all våran tid till de här & slippa springa på Vik inom vården.
Ett X frågade om jag verkligen va beredd på att offra all ledig tid på de här...?!?! & svaret är: Ja, jag är fan de. För baka är nåt jag kan & faktiskt är bra på. De kommer bli slitit många gånger,men har jag väl bestämt mej för nåt så kommer jag stånga pannan blodig i degbunken för att de ska funka.
De är bara att vässa armbågarna & visa vad man går för.
Så imorron ska vi göra lappar så vi kan sätta upp över hela Sverige..eller iaf i Sollefteå,sen ska vi prata med vänner,bekanta & jobbarkompisar.
Sen kör vi!!
Ska även fixa en Blogg eller liknande så ni kan följa våran framgångssaga...eller störtdykning ner i avgrunden..För de här är ju egentligen en Blogg om & med min familj & mina förvirrade funderingar.

Är en trött tös idag,bara några timmars sömn blev de i natt. Somnade efter 1 nångång,Erik kom vid 2,vaknade vid kvart i 4 av att Erik berättade att han va törstig,sen ropade han att han skulle kissa oxå. När han väl kom tillbaka va jag pigg & Erik oxå tydligen för han surra & möxade runt mest hela tiden. Måste ju ha somnat ganska lagom tills Tommys väckare ringde & han gick iväg. Sen vaknade jag vid 7 av väckaren & Erik va så trött så honom fick jag inte liv i förrän vid kvart i 8 & då blev de lite stressigt istället då eftersom han ska klä sej,äta & sen ska vi ju åka en bit för att hamna på dagis. När de bli stressigt blir mor & son ovänner & båda sätter sej på tvären helt. Alltså hade vi världskrig här hemma innan vi kom iväg & blev vänner i bilen. Men halv 9 va vi på dagis med andan i halsen.

Nu bli de tacos & sen slöa i soffan en stund innan de är sängen som gäller för lilleman. Tommy vet jag inte riktigt när han kommer hem,han ska byta däck idag. Chicken,en annan kör fortfarande på sommarsulorna...men de va slirigt på väg till dagis idag.

ses

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tycker du är dum om du inte ger det en chans.Folk kan väl inte veta idag vad förfrågan kommer vara och hur det kommer gå för er. Har du en dröm så ta den.Låt inte små hinder stå i vägen. Vad är det värsta som kan hända? att det går jättedåligt finansiellt? Eller att du ångrar dig? ja då har du iallafall prövat,bara det är framgång!
Lycka till!