Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 17 mars 2011

22 timmar

Ja,tack vare denna förskylning/magsjukeliknande tillstånd så missar jag då 2 jobbnätter. Känner mej mest deprimerad över de faktiskt. Men en glad nyhet är att jag inte kräkts nåt...än iaf.
Men annars så mår jag som en överkörd Citron mosad,sur & oklyftig...*humor*
Men lite får jag ju skylla mej själv oxå,eftersom jag vägrar värktabletter..enda tablett som magen tål är ju alvedon & då kan jag lika gärna käka en påse skumbananer...ger samma effekt mot värken. Ipren är ju de som funkar bäst,men då brakar magen iväg. Men idag har jag faktiskt tagit hela 2 st på hela dagen. Annars hade jag inte kunnat stå på benen.
Va helt slut efter att ha tankat bilen bara. Mitt ansikte är blekare än mitt hår & mitt hår är ju som sagt Silverblont med aprikos topping liksom. Ser rätt coolt ut när jag har Rockabilly/Elvis/Brolle lugg...då ser de ut som om håret brinner...iaf gjorde de det när håret va mer åt de orange hållet. Men hallå,nu tappade jag tråden igen..höll ju på att beklaga mej över hur överjävligt sjuk jag är. ¨
Jag hoppas att jag piggat på mej tills imorron & att Erik & Tommy klarar sej oxå såklart.
Men Erik få vara på dagis imorron iaf,han ville de själv & jag tror de är ett smart drag. Hur kul är de med en soffliggande mamma?!? Frågade om jag skulle hämta honom halv 2 som vanligt, men där gick jag bet,fick inte komma förrän 5...Han skulle på Fritids först. Så de är väl bara att lyda då.. Sen ska han & jag mysa tills han somnar. Tommy åker ju till S-holm & kommer inte hem förrän på kvällen någon gång.
Lördag vet jag inte vad som händer,men jag tänker fly fältet iaf. Emma ska ha fest & eftersom jag egentligen skulle jobba så va de ju inga problem. Men nu när jag vart sjuk,blev de ju lite annorlunda. Men de löser sej alltid!!

Ses

Inga kommentarer: