Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 24 mars 2011

Men har ni hört de värsta som hänt under denna dag?? iofs kan ni inte ha gjort de,eftersom jag inte berättat de än. Men iaf, Tommy vägrar betala min hyra!!! Jag mena att här för jag över Barnbidraget åt honom,de som för de mesta gick till mej själv eftersom jag är i behov av skor & kläder varje månad. Då är de ju inte mer än rätt att han betalar min hyra då anser jag!! Men de kunde han inte alls hålla med om.
Skrev åt han på sms:
Jag: barnbidraget överfört, shoppa lugnt =)
Han: Nu ska här shoppas =D
Jag: Öpp öpp öpp, Erik behöver nya skor,mat måste ni oxå ha & jag ha de oxå knapert ser du så du måste betala min hyra den här månaden ;)
Han:Opp opp opp bli inge av med de se du ;)
Jag Attansbananer...
Ni se,vilken oförskämd karl de är!!! Tar ingen hänsyn till att jag måste få mitt dagliga shoppingbehov tillfredsställt...Hur kan han va så kallhjärtad?? Få skaffa mej en Sugerdaddy,en sån som betalar allt åt en. Så nu är de Tommys fel att jag kommer få släpa runt på nån gammal gubbe som passerat bäst-före-datum på Dinosauriernas tid,som är kopplad till syrgas dygnetrunt & som endast kan äta Pureér för 1-åringar. Tack Tommy!! Nu fick du allt dåligt samvete va??

Ja,nu ha jag gjort sista natten de här veckan,iaf va jag vet än.
Imorron ska jag till läkaren med Lilleman,upp på labb för att ta mer prover på honom. Eller mer är de väl inte,de är väl för att se om Sköldkörteln gör nå hyss eller om den håller måttet som den ska. Så ska vi väga & se om han tappat mer i vikt,om hjärtat slår riktigt igen & om laktulosprovet ser bra ut... Gruvar mej kan jag lova. Panikslagen unge med en nästan lika panikslagen mamma blir ingen bra kombination.
Men på Tisdag ska vi göra en överraskning med Erik,som en liten muta. Så då kanske han har nåt att se fram emot istället för att bara vara på dagis hela dagarna.

Nu ska jag ner i tvättstugan,steka fläskkotletter & dammsuga undan lite. Imorron åker jag & Lilleman till Graninge efter sjukhusbesöket & tänkte spendera dagen där med mamma & pappa. Få se vad vi gör där.


(Ironi,behöver inte säga mer eller hur??)

ses

Inga kommentarer: