Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 12 mars 2011

Fiskgratäng

Igår skrev jag att min middag bestog av Corona & Fiskgratäng med räksås. Gott & mättande & jag kände hur smart jag blev efter att ha ätit en massa Omega3-grejjer. Men sen efter att jag legat en stund på Golvet & lyssnat på musik så slog de mej...vart faan va räkorna??!?
En hel portion med Omega3 & inte en enda räka,fast de stog att de va Räksås. Snacka om att känna sej lurad. Så Icas Fiskgratäng med räksås får En Pappersnäsduk av 5 från mej.

Igårkväll gick jag iväg en sväng hemifrån,till en kompis för att se Hockey & dricka nån öl. HV71-AIK,fråga mej inte vem som vann. De andra som satt där försökte hänga med,men jag frågade så mycket så dom gav nog upp efter en stund. Jag vet ju vad Hockey är,men jag visste inte vilket lag jag skulle hejja på. Hade ju kunnat bli så pinsamt om jag hejjat på ett lag som man inte ska hejja på ens. Blev less efter en stund & gick hem...Skulle bara vila lite. Men somnade innan Halv 10. Sen har jag sovit så hårt att jag inte ens vaknat av mobilen. De har aldrig hänt förut,att jag inte vaknat då de ringt...om de nu inte ha varit på Ljudlöst,men igårkväll va de inte de.
Va lite trött & så är jag ju inte van att jobba dagtid heller.

Idag vill jag göra nå kul,måste skaffa mej fler vänner i mitt liv. När min bättre hälft inte är hemma bli ju jag lite handlingsförlamad & kommer mej inte för nånting. Men jag tänkte nästan försöka leta mej till Gärdesgatan ikväll. Har hört att min lillebror bo där, så länge sen man träffade honom så jag nästan har glömt bort de. Men som vanligt är de inte en enda jäkel som svarar när jag är sällskapsjuk... Men när jag hellst av allt vill va själv,då är jag poppis.

ses

Inga kommentarer: