Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 28 mars 2011

Svenska Tack!!

Varför har vi en Tysk/Dansk vaktmästare?? Han har varit här en si så där 30 min & pratat med mej om 2 av våra dörrar som inte funkar som dom ska. Öppnas någon av dörrarna i Lgh så öppnas även min sovrumsdörr om den inte är låst & om vi står på balkongen så kan barna låsa ut oss...de har hänt ganska många gånger. Men eftersom jag nu inte rök på 13 dagar så är risken minimal nu att bli ute låst. Men de är ju bara att ha en balkongdörr som funkar. Men iaf, jag har inte förstått ett smack av vad han sa. Jag är extremt dålig på att förstå folk som pratar annat än Norrländska typ.
-Grötgrötgrötsznapzgrötgrötgröt..

-jajo jag dricker saft...

-haha,Naj SZNAPS... & pekar på barskåpet. Mycket!!

-Aha okej,ja jag har mycket sprit.

Sen fortsatte grötskan hur länge som hellst. Så nu måste jag skaffa ett Grötländsk lexikon så jag kan prata med karl igen...för han dyker upp imorron igen.

Men förhoppningsvis så kommer han när jag inte är hemma. För imorron drar jag till Ö-vik för lite bus med lilleman & Tommy. Ska bli kul.


Annars idag så va jag trött. Sov till 12 idag,somnade innan 12 igårkväll oxå. Så 12 timmars sömn har jag fått i natt. Känns ju i kroppen idag vill jag lova. Skulle behöva uppsmörjning av mina leder tror jag bestämt.

Nu ligger lilleman i soffan & väntar på att klockan ska bli 16 så han får åka upp till sin Morbror på middag & tårta. Så nu ska vi göra oss klar för de,Erik har gjort en teckning till Mathias & skrivit Grattis Mathias Kram Erik... Min stora grabb.


ses

Inga kommentarer: