Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 16 mars 2011

Kvävs

just nu känns de som om jag håller på att kvävas,så tät i halsen & bröstet. Sa ju att jag inte hade tid att vara sjuk ju.
Masade mej iväg på jobbet iaf,men tungt gick de. Känns som om jag har en ryggsäck bak på ryggen där jag packat lite för mycket saker i. Men nu är timmarna gjorda & jag hoppas jag är piggare på fredag när jag ska jobba hela natten.
Misstänker att jag tjuvrökt & feströkt lite väl mycket,så nu ska jag sluta helt med de. Vet ju att de bara förvärrar astman,men ändå gör man de...Man är ju så smart ibland. Men nu är de slut med de & jag hoppas jag lyckas bra med de,för då tar jag ut skilsmässa från snusen oxå. Men en sak i taget,först Ciggen,sen snusen.
Svårt bli de eftersom jag bo med en rökare,de är ju lätt att tjuva en av henne eller ta ifrån paketet som blivit kvar efter man vart på fest. Men de är bara att ta fram Björklunds tjurskalle & så är saken biff liksom....kan man ju hoppas iaf.

Tanka måste jag göra oxå, ovanligt när de kommer till mej. Satt på nålar hem eftersom tanklampan lyste. Men tankade jag?? nej då,jag pratade med mamma så jag missade tankomaten & när jag parkerat då kom jag på att jag skulle tanka,de är tur att man bo i stan nu så de är nära till macken.

jaja,imorron är de tvättstuga som gäller. Sen Björkå igen på kvällen. Men mår jag som jag mår nu så bli de inte mycket till jobb på Fredagnatt iaf...för fyfan va värk jag har i lederna nu & så tungt att andas. Idag är de bara skit,så jag återkommer när jag har nåt mer vettigt på hjärnan.

ses

Inga kommentarer: