Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 20 mars 2011

håhåjaja

Igår va de fest här hemma. Men jag gjorde inte så stort väsen av mej för en gång skull. Va ju inte så pigg,så oljudet fick de andra stå för. Men jag hade duschat,sminkat mej & klätt upp mej iaf. Drack nån whisky å en öl. Dom andra drog på krogen & jag blev kvar i lgh med några andra som inte skulle på krogen,utan dom blev helt enkelt kvar hos mej. Innerst inne ville jag be dom åka hem,men eftersom jag är en snäll tjej så satt jag tyst & gäspade mej genom natten tills dom drog. Hände mycket saker den kvällen som inte ska tas upp här. Men DramaQueens har jag inte mycket för faktiskt.
Känner mej iaf piggare idag, så imorron är jag tillbaka i Graningebyns lokaler,något snorigare & lite hostigare...Men mycket piggare än jag vart de senaste dagarna. De känns superbra de.

Så kan jag meddela att jag INTE rökt en enda Cigarett sen i Tisdagskväll. Inte ens feströkte igår.
Nu är de väl så att jag inte kan kalla mej storrökare men de har blivit väldigt mycket av den varan på slutet...kände mej stolt över att jag inte rökt sen i Tisdags & berättade för en tjej att jag slutat. Hennes svar på de va: vadå du snusar ju. Javisst sa jag,men jag dricker saft oxå...vad har de med saken att göra??? För mej är de stor skillnade mellan snus & cigg...så de så!!!
Så va de slut på den diskussionen oxå..

ses

Inga kommentarer: