Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 17 mars 2011

Lisa med rätt att gnälla

Idag har jag all rätt att gnälla,idag är jag så sjuk så sjuk. Klockan är snart 11.30 & jag har inte tagit mej upp ur sängen ens. Dyngförskyld kallas de. Magen gör ont,kroppen gör ont & näsan är så tät så tät. Har varit vaken sen 8,men har inte klarat av att kliva upp, kroppen vill inte helt enkelt. Den har gått i strejk kan man säga. Som toppen på hela kalaset har jag jordens Mensvärk. Så idag tänker inte jag köpa en 10.a lott iaf.
Så nu har jag börjat Dejta en ny man oxå, han är vit,ganska liten,men han kan sin sak & så orkar han i ungefär 4 timmar. Han får mej helt svettig, värken mattas av & efter 4 timmar kör vi igen. Inget gnäll,bara mata på. Hans namn är Ipren 400mg...Tack för att du kom in i mitt liv,i din blåa förpackning & blanka yta.
Tänker hoppa över tvättstugan oxå,orkar jag knappt masa mej ut i köket för att hämta glass så lär jag ju inte orka springa i trappor hela Em. Varför finns de inte hiss i de här huset för??
De som är jobbigast är värken i lederna...orkar ju knappt lyfta nånting,de gör ju bara ont.

Ska masa mej in i duschen en sväng nu,kanske man kan känna sej lite piggare iaf... fast jag tvivlar att så bli fallet. Är nämligen så blek att inte ens brunkrämen skulle ge nån färg idag.

ses

Inga kommentarer: