Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 23 februari 2010

Förmodligen....

århundradets tråkigaste dag...eller iaf veckans tråkigaste dag. Suck.
Har iaf Zumbat i 45 min allt medans sonen satt & klagade över att jag inte gjorde som han gjorde. Nu är de så att jag inte hade lust att sätta händerna i golvet & hoppa runt på 2 armar & ett ben allt medans arslet & de andra benet va i luften,inte heller hade jag lust att gå kräftgång, springa runt med arslet i vädret & huvudet i golvet,jag ville inte heller låna ut mina "maraccashantlar" till honom, jag va helt enkelt inte upplagd för att låta Erik vara min personliga tränare.
Efter att jag tränat klart så kom grannen hit & drack kaffe & surrade bort säkert 30 min av min dyrbara tid...ironi kallas det. Va trevligt att han kom över så man hade någon annan att prata med än Erik & sej själv.
Medans han va här slängde jag i mej lite lunch oxå,va ju meningen att jag skulle äta den på jobbet men eftersom Sulan inte va med på noterna i morse så fick jag ju äta den hemma. Försöker verkligen att äta regelbundet,så fast jag inte va hungrig idag så åt jag lite. Men jag tror att kaffet jag drack idag inte va så väldigt bra för magen....den är ond,i uppror & jag är inte alls förvånad längre,bara att inse att min mage kommer alltid att jävlas & de är bara att gilla läget.
Efter lunch & kaffe så la jag mej med Erik på golvet & byggde med lego...de gillar jag. Men jag undrar just vart min fantasi tagit vägen...förut när man byggde lego kunde man ju bygga vad som hellst. Nu förtiden försöker man komma på hur en bil ser ut.
Erik springer fortfarande runt i pyjamas & har precis tagit av sej strumporna igen....att ungen inte fryser är för mej en gåta,men iskall är han.



Nu ska jag be en bön:
Snälla gode gud,gör så de inte är så Jävla kallt imorgon.
Att min bil starta utan minsta jävla gnuggande.
Att när jag vaknar imorgon har jag tappat 15 kg kärlekshandtag,fått långt ljust lockigt hår & har nyponrosfärgade kinder.
Att min mage slutar att jävlas.
Att pengarna rullar in som dom ska utan minsta krångel...
Att någon kan Laga Middagen idag..för jag ids inte.


Nu är de slut på bönetimmen...åter till verkligheten.


Ska nog bege mej ut på en promenad idag ändå. Lite kyla har ju ingen dött av....eller jo,de är ju många som frysit ihjäl. Jag har frysit ihjäl idag t ex,men jag har tinat upp igen.
På tal om kyla,de skulle vara för hemskt skönt att ligga på en vit sandstrand med en Kall öl i handen. Som de är nu ligger man i en kall soffa med en varm kopp te i näven....inte lika Glamouröst som en sandstrand & kall öl.


Nog med svammel från mej nu...Men rätt som de är så kommer de ett fjärde inlägg från mej idag..man vet aldrig.



ses

Inga kommentarer: