Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 12 februari 2010

Normal

Ja,Erik har varit på 4-års kontroll idag. Han verkar vara Normal...de är typ de jag har fått ur sambon iaf. Erik va mest besviken på att han inte hade fått ritat en Gubbe....som jag fick göra tydligen(enligt mamma min) själv kommer jag ju inte ihåg nåt från min barndom verkar det som. Han går in i Matchen med en vikt på 17.2 & längden är 104.
Han hade fått en Tatuering oxå...

Själv har jag jobbat & blivit helt förälskad i en Tunika. Lila med vita småprickar på. Sååååå äckligt snygg. Den kommer bli min oavsett om vi får leva på skorpor resten av månaden!!!!
Dagarna går så fruktansvärt fort & jag bara älskar att få jobba igen.
Imorgon är de jobb till 15 & sen har jag hela Söndagen att driva min familj till Vansinnes utbrott.

Har även en Sorglig sak att berätta. Nisse måste flytta!!!=( Vi ska prova om jag blir kvitt min allergi eller om de är förskylning. Men vi ska prova & se. De är jobbigt att känna som om man kvävs hela tiden. Skönare att få andas riktigt,som de är nu så drar jag med mej axlarna upp när jag andas.....som barn när dom har Krupp.
Han får bo hos mamma & pappa ett tag.

En lite roligare grej kan jag oxå berätta (för att lätta upp Sorgen i era hjärtan nu när Nisse ska flytta) & de är att Erik fick en bilbana i Julklapp från oss alla. Men efter några dagar funkade inte en handkontroll(heter de så??) & sen har de varit meningen att vi skulle ha varit in & bytt den kontrollen. Men ni vet, MINNET.
Idag tog Tommy med den till stan & va in på affären där vi köpte bilbanan. Men serrni de gick inte att byta bara en kontroll,de fanns liksom ingen.
Så Vi fick en NY ,dessutom en helt annan & mycket dyrare....Men de roligaste är att vi fick behålla den andra Bilbanan OXÅ!!!
Så nu står vi här med 2 st bilbanor som funkar,eftersom Tommy har pillat ihop handkontrollen igen. Ibland har man tur....

Skulle behöva köpa snus oxå,de skulle jag ha gjort redan när jag va i Ö-vik,men jag tänkte att de kommer räcka tills imorgon...De kommer det INTE alls att göra..men ska jag orka eller inte.?!?!? de vet i fan...

ska väl vara lite social med familjen nu kanske...ses

Inga kommentarer: