Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 13 februari 2010

HELG

Nu har jag tagit helg. Ska bli skönt,men jag vet inte vad jag ska göra för nåt för att fördriva tiden ända tills på Måndag. De måste ju ses som ett bra tecken att man längtar tillbaka till Jobbet när man är ledig...eller?!?

Har väl inget att komma med egentligen.
Gruvar mej för att sätta mej i bilen igen för att åka flera mil till Graninge för att lämna Nisse. Känns som om de är nog med de mil jag kör på veckorna.
Har kommit på Varför alla kör så lugnt på E4.an iaf...de finns tydligen POLISER efter den vägen...har ni hört va?!?
När jag va på väg hem så möter jag en Bil & efter den bilen ligger en annan bil & blinkar med blått/rött ljus & jag tänkte att de va väl lite Coolt med sånt ljus(om man nu va Fjortisraggare menar jag) ända tills de klack till i huvudet på mej att de va en Polis i en sån där Undercoverbil (heter kanske nåt annat,men de låter så mycket Coolare, UNDERCOVERBIL) Så då blev de genast Ägg under gasen & Sirap i tanken för mej....iaf tills jag svängde av E4.an.
Så den stackare som åkte fast i den Poliskontrollen blir de nog inte så kul för...de gick väldigt fort kan jag lova.

En annan sak som jag börjat med när jag kör bil är att alltid ha Mobilen i handen i stället för i fickan/väskan. För tänk om jag kör åt helvete,då har jag Mobilen nära till hands för tänk om jag skulle volta eller nåt,då kommer ju väskan att tömmas upp & ner & innehållet skulle ju ligga i taket.Blir ju lite jobbigt att försöka hitta åt den i röran som blir.Nu kanske ni tycker att jag ska stänga väskan,men då kommer jag ju inte åt tuggummit,snusdosan eller nåt annat som ligger i väskan...En annan sak som är bra med att köra med Mobilen i handen är att man inte råkar svara i fickan/väskan när man kör. Man kanske sjunger & gör sånna saker som man kanske inte vill att andra ska höra & så ringer det (utan att man hör de eftersom man sjunger med i musiken) & så är de nåt som kommer åt Svaraknappen. Kan ju bli lite Pinsamt tycker jag.
Jag tycker att de är skitsmart,men jag tror ju att OM de skulle hända,nu menar jag Voltningen,avåkningen eller krockningen så tror jag ju att de första jag släpper är Mobilen & då kommer den ju försvinna i röran ändå.
Ni ser vad jag hinner tänka på när jag sitter & kör nästan 16 mil dagligen. Nu har ni fått tagit del av ännu en Lisafundering.

Nu ska jag lägga in en General & sen börja med middagen.

ses

1 kommentar:

Sus sa...

=)
Roligt att läsa dina funderingar!!!
Du skriver mkt underhållande!!!

Kram Sus