Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 22 februari 2010

Znoooozzz

Hatar Znoozknappen på Mobilen. Den ställer för det mesta till problem för mej,eftersom jag har den på 10 min innan den ringer igen. Inte så bra faktiskt.
Imorse blev de riktigt stressigt. Dels va sängen väldigt skön & sen när jag väl kom upp så va de väldigt skönt att duscha oxå. 7.20 kom jag ur duschen,sen ska man hitta några kläder som går att använda,fixa håret & dessutom göra lilleman klar med kläder & frukost. Visserligen är han rätt självgående,men imorse blev han bara tjurig när jag skulle stressa på honom.
Springer ut till bilen 8.15 med skidor,stavar,skridskor & hjälm i högsta hugg.
Girar in på dagis & så säger jag till Erik att han ska gå till Grinden & vänta där tills jag har packat ur alla grejor han ska ha med sej.
Vet ni vad han gör?? Jo,han passar på att slicka på grinden en sväng & vad händer när de är 28 graders kyla....?!?! Jaoo,man fastnar såklart. Så där står han med tungan fastfrysen i grinden & grinar. CHHEEEESSSESSS. Vart någonstans i meningen: Kan du gå till Grinden & väntar där på mej. Hittar ni Gå & Slicka på Grinden.??
Fick ju tina lös tungan & sen trösta en väldigt ledsen & rädd son. Men nu har han väl ändå lärt sej att inte slicka på massa saker...förhoppningsvis.
Sen va de bara att gasa till Ö-vik & jag som trodde att jag skulle vara sen....Halv 10 va jag på jobbet. De tar tydligen inte mer än 45 min om man kör hyffsat lagligt. Iofs så vet jag det men ändå stressar jag som en galning. Har även upptäckt att jag Burkar(alltså lutar med i kurvorna,ungefär som när man kör skoter)när jag kör i kurvorna.

Har beställt ett par Jeans från Rabalder oxå...dom fanns inte på lager hos oss.
Så nu är de nog bäst till att jag klär på mej halva garderoben & beger mej ut på en promenad igen. Men de känns väldigt drygt....men de är väl bara till att börja tagga upp,jag vet ju att jag mår såååå mycket bättre när jag kommer hem igen.

ses

Inga kommentarer: