Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 21 februari 2010

Jisses

Idag har jag hunnit med mycket. Städat hela huset,med det menas dammning,dammsugning,skurning & lite plockande.

Känner mej fruktansvärt nöjd över mej själv. Men får man ett städryck då jävlar gäller de att ta vara på dessa.

Skulle behövt ett ryck med att gå igenom garderoben oxå...men de har inte infunnit sej än...men hoppas kan man ju alltid göra att de ska dyka upp nångång iaf.

Men då blir de väl ett ryck sent en kväll när man egentligen ska gå till sängs. Får väl ta de när de kommer.



Hunnit med en promenad i ruggvädret har jag oxå gjort. Medvinden gjorde att de va skönt att gå, tills jag vände...Då kan jag inte påstå att de va så skönt längre faktiskt. Tur att jag hade en halsduk som jag kunde dra upp över näsan. Men när jag väl kom hem efter 45-50min så kände jag mej väldigt nöjd över att jag gjort det.



Har tänkt på en sak oxå...de va väldigt ovanligt av mej. Men de gäller bloggningen.

Jag vet att folk läser min blogg & de är ju trevligt....

Ibland när man går på stan så kan folk titta lite konstigt på mej & då brukar jag fundera på om de är att dom känner igen mej genom bloggen eller om jag har en snorkråka på hakan....eller om dom bara tittar för att titta..

Hänger ju ut mej ganska mycket,men jag skulle inte skriva nåt som skadar min familj,vänner eller någon annan. Har sagt de förut & jag säger de igen,jag skriver blogg för att de är roligt att skriva,jag får ur mej massa funderingar & jag mår bra av att skriva.

Skriver ju ganska självironiskt har jag upptäckt,men de är nog för att ta lite distans till min ADHD tror jag. Låter kanske konstigt & de är så svårt att förklara så jag tänker inte ens gå in på det. För innan jag har kommit till poängen så har jag tappat tråden för länge sen & de blir bara gallemattias av det hela.



Familjen har gett upp för länge sen & ligger i sina sängar. Erik sover & Tommy vet jag inte vad han gör men hans Mobil durrar lite titt som tätt på övervåningen....Hmmmm ska jag bli Sotis nu tro??

Nu ska jag se Nyheterna & hoppas på att jag orkar vara vaken så att jag kan titta klart på Wallander...som iofs började 21 & nu är kl 22 & jag har ingen aning om vad den handlat om. Hittade ju massa bloggar som jag gatt läsa.

Per,nu har jag hittat din blogg oxå & såg inlägget om mms.et du skickade till mej....Att göra en Lisa är inget att skämmas över,de händer den bästa ganska ofta.



Näe,jag tror jag gör kväll...Imorgon är de jobb igen..WIHOOOO

Inga kommentarer: