Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 21 februari 2010

Klumpfot i farten

Idag har jag städat nedervåningen oxå. Känns så skönt. bara skurningen av golven kvar,men vi fick besök så då gatt jag avbryta hela städningen. Men köksluckorna har jag till å med skurat,med trasa & tops.
Nu har jag tagit ett brejk & försöker tagga upp för att halta iväg på en lite promenad i snövädret.
För de är just det jag gör för tillfället. Haltar.
Vi har en centraldammsugare,som vi måste ner i källaren för att starta & stänga....
Jag kommer & hoppar helt fredligt ner för trappen som en graciös gasell i raggsockar & tror att jag kommer att sätta foten på en Blå IKEApåse när jag sätter ner fötterna på golvet,men de va inte endbart en IKEApåse där utan under är de även en Potta som jag inte ser. SÅ jag sätter helt enkelt ner foten i pottan som såklart börjar glida eftersom Gaseller springer ju snabbt...
Så jag åker över halva källargolvet vilt flaxande med armarna i ett tappert försök till att lära mej flyga. De enda jag tänkte va att om jag ramlar kommer jag ju slå huvudet i trappen & förmodligen slå ihjäl mej eller iaf den lilla hjärncell jag har kvar kommer att dö.
När äntligen vrålåket till Potta stannar så är jag bara lite måttligt skakis & väldigt arg...ovanligt.
Stannar kvar i källaren för att kyla av mej lite genom att starta en tvättmaskin & starta torktummlaren oxå. Men sen på väg upp känner jag att jag är väldigt öm i ryggen,arslet & i ljumsken...så dessa ställen har jag förmodligen sträckt en aning.
Hårda bud ibland.

Näe,jag ska nog bege mej ut nu innan snön blir värre & jag kan skylla på det oxå.

ses

Inga kommentarer: