Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 29 januari 2009

Duktigt

Imorse va jag så duktig så.Efter de att jag lämnat mitt lilla monster på dagis så tog jag på mej reflexvästen & knallade iväg på en promenad. Visserligen ingen lång en,bara på 50 min,men jag hade inte tid med nåt mera. Sen åt jag en port havregrynsgröt,2 hårdbröd & en stor kopp te. Mätt blev jag iaf. Slänge mej in i duschen,slet på mej nå kläder & iväg de bar till skolan.
Skulle träffa en klasskompis för att göra grupparbete till skolan. Skulle vara där 9,men vart en minut för sen..
Så vi pluggade & skrev på arbeten tills kl vart 12 då va både jag & Emma hungrig & less så då for vi till Hågesta & käkade lunch där. Jag åt Ris med heta räkor i nån sås & massa grönsaker,de va hur gott som hellst. Vi hade bara 15 min på oss att äta innan hon skulle hem till sina barn & hennes sambo skulle fara till jobbet,men vi hann äta,surra & bli riktigt mätta. Iof så hann hon äta både ris & kycklingklubba & pannkaka med tillbehör innan jag ätit upp min port med ris & räkor är ju ingen snabbätare jag inte. De va så mycket folk där så man vart som stressad av de. När de är så där mycket folk så glömmer jag bort att äta & blir sittande,Tommy får påminna mej lite då & då att inte glömma maten. Så de va väl därför de tog lite längre tid för mej att äta en port medans Emma hann äta 2 st. Men jag ska ju inte äta mer än en port så de va ju ingen fara på torpet.
Sen for jag på klädax för att bara kika,men jag bara måste prova 5 klädesplagg oxå,men nu ska ni få höra..jag hängde tillbaka dom & köpte 4 par strumpor till Tommy istället. De ni,de är inte ofta sånt händer. Har bestämt mej att inte köpa nåt alls,ska först tappa alla kläder jag har,för att sen förnya garderoben i Str 40/42..de är mitt mål.
Men jag har satt upp ett annat mål oxå,de är att kunna stänga jackan som min pappa köpte till mej förra året. Jag kan stänga den,men jag behöver andas oxå ibland.

Ja,igår fyllde min lilleman 3 år oxå,tiden den går så fort..Nästa helg blir de kalas med endel speciellt inbjudna barn från dagis. Först va de bara brudar som fick komma men nu har han ädrat sej så de blir grabbar oxå. Ska bli kul,han ska ha lila & blå ballonger & så jordgubbstårta.
De är de enda han bestämt att han ska bjuda på....än iaf,de kan ändra sej i en grisblink sånt där.

Måste bara citera Lilleman innan jag far iväg & hämtar honom "De är Jävligt mörkt här" så sa han när han gick upp för trappen till sitt rum. Mammas pojke de där =) har lärt han allt jag kan..

Inga kommentarer: