Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 30 januari 2009

Meeeeennn ÅÅÅHHHH

Jag skulle aldrig ha stigit upp denna morgon. Jag skulle ha legat kvar om jag vetat att denna dag skulle bli så kukig.
Bilen jävlas ju som sagt,Eriks gardinstång är trasig,krav & hotelse om att Erik ska stängas av från dagis om dom inte får in en betalning som jag VET är betald & A-kassan som aldrig kan svara i telefon & anställda på kommunen som ALDRIG kan vara på sitt jävla jobb bara för att de är Fredag & då får man sluta tidigt.
Så jag är Riktigt Jävla Förbannad i hela huvudet just nu.
Satt & pluggade helt fredligt när jag kom på att jag skulle lufta skallen lite med att gå & hämta posten & bära ut soporna till soptunnan (B.T.W den är tokfull så nu har man väl skator som är & äter på matresterna) när jag kom in så såg jag att jag hade post från Kommunen & när jag öppnade den så fick jag en chock trodde att de va ur världen de där med pengarna,hade fått för mej att de ordnat upp sej. Men inte de inte,där stog de att Erik kommer att stängas av om inte dom får betalt...Jag kände hur de knäppte till i huvudet & greppade telefonen & slog nummret som var angivet så att de knakade i telefonen. Den du söker har gått för dagen,men lämna gärna ett meddelande så återkommer vi på Måndag... Men på måndag har ju jag lugnat ner mej ju,de va ju nu jag var förbannad,vet ju inte om jag kommer vara de på Måndag heller..
Ringer Tommy för att berätta & han ringer till Kommunväxeln & fick till svar att den ena hade semester & den andra hade gått för dagen. Ja,jag skullde då inte vilja vara receptionist när Tommy är upprörd inte.
Sen öppnar jag brevet från A.kassan,jag tyckte att jag bara kunde kryssa för att jag skulle studera & sen skicka in blanketten. Men tydligen inte,har fått tillbaka den nu & där stog de att jag skickat in den för tidigt & att jag inte deklarerat alla dagar. Men jag är ju inte arbetslös längre,jag studerar ju för fan. Ringer dit & ett jävla talsvar säger för att du ska få dina pengar i tid så har vi kortat ner telefontiderna, från kl 9-11 alla vardagar kan du ringa oss. Du kan även gå in på våran hemsida & göra dina ärenden.... Där lägger jag på,vi har ju ingen E-leg så då kan jag ju inte sköta mina ärenden utan jag Måste prata med nån vettig människa & inte en telefonsvarare,eller så får man de vettigaste svaren från en sån maskin..
Kan inte den här dagen bara ta slut så att nästa dag kan börja & förhoppningsvis bli bättre än den här..
Nu skulle jag ha haft min Boxningssäck uppmonterad så att jag kunde få avreagera mej en skvätt. Men Nej då,den är såklart inte upp hängd heller. Dammsugat har jag oxå gjort idag & städat Eriks rum,även vårat. Så där kan jag inte få utlopp för min ilska heller. Vill verkligen sparka & slå på nåt nu. Få sen om jag går ner i källaren & söker rätt på en spindel att trampa på.

Fönsterbrädor är jävligt fult faktiskt...

Inga kommentarer: