Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 24 januari 2009

Kors i taket

Idag har jag sovit & sen när jag vaknade så åt jag en sen Lunch & nu har jag nästan nyss kommit hem från en promenad på över en timme. Känner mej helt klar i knoppen efter det. Har även busat mej mer svettig med Erik.
Kung fu Panda filmen va ingen hitt för ett barn på 3 år. Nu är de Bara HHaaaiiiiiiijaaaa som kommer från Eriks mun,sen kommer ett knytnävsslag nån stans på kroppen. Tur att man inte är kille i vissa lägen...
Fast han är så liten så känns hans "karate slag" hyffsat rejält.
Men men han är ett barn dom har nog ingen riktig koll på hur hårt dom slår egentligen. Men många tillsägelser blir de från våran sida när han börjar slåss.

Nu ska jag in i duschen & sen ska vi käka pannkisar,de va Eriks önskemål,så nu jäklar ska han äta oxå..
Sen är de vidare till Graninge igen för att jobba en natt till. Känner att jag inte alls är utvilad idag. Har sovit till 14 bara. Steg upp tidigare för att kunna vara med familjen lite,men när jag kom ner så va de bara Tommy som va hemma, Erik va hos sin farmor & farfar.
Men nu är hela familjen hemma & de är fullrulle huset igen. Vi är 3 st men vi lever om som 7 ( mest jag & Erik) de busas,skriks,skrattas & springs runt här ibland så man undrar vad grannarna ska säga..
Näe nu har jag inte tid nåt mer för idag...

1 kommentar:

Jiis blogg sa...

Tackar så mkt, är mycket mycket spännande :D Hoppas allt e bra i Björkå! =)