Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 14 januari 2009

Vilken diet...

Ojojoj,jag har gått ner nästan 2kg sen i går,men de är ju mestadels vätska jag förlorat när jag suttit med huvudet nere i toan & kexat. Fy fan va jobbit de är när man är dålig. Jag har ju fobi för att spy,de är de absolut värsta jag vet. Känns som jag ska dö får sån ångest.
Men idag har jag varit iväg & spytt en gång,sen har magen hållit sej lugn.
Känner mej inte de minsta hungrig eller så,bara törstig. Ont i huvudet oxå,men de är ju vätskebrist de beror på. Vet inte om de är magsjuka,magkatarr eller pannkakan jag åt igår som inte va bra. Nånting va de iaf som inte ville stanna kvar i min kropp. Urk Urk.

De är ju verkligen tur att jag har en Underbar sambo som ställer upp & kommer hem tidigt från jobbet. Hade aldrig klarat av att ta hand om Erik hela dagen själv.
Erik den stackaren fick fixa sin egna frukost för att hans mamma somnade i sängen & sov så hårt att jag inte hörde att han gick ner. Han kom upp med en brödpåse i handen & bad mej öppna den. Sa till han att vi skulle gå ner så fick han riktig frukost,men han sa bara: Blir bra så mamma. Han är ingen som äter frukost direkt,han är ingen som äter nånting egentligen. Spelar ingen som hellst roll vad man lagar,om han får vara med & laga maten & sånna saker han vill inte äta ändå. Jag är en sån som vägrar tvinga i honom mat. Min kära far tvingade mej & än idag har jag ett kompiserat förhållande till mat. Så så vill jag verkligen inte göra.

Tur är även att jag har Underbara svärföräldrar som ställer upp i ur & skur. Så nu är jag alldelens själv här hemma. Erik är med farmor & farfar & Tommy fick ju fara tillbaka på jobbet nu ikväll för att göra klart lastbilen som han har börjat på.
Tänka sej vad man kan ställa till de ibland.
Man tjatar på om hur sjuka karlar blir när dom blir sjuka,de är så synd om dom. Men när jag blir sjuk,särskilt när jag får problem med magen,ja,då finns de ingen som är så sjuk som jag. Är man sjuk så är man sjuk,då ska man få bli lite bortklemad. De är ju vi tjejer som skämmer bort våra karlar med att göra allt & inte be om hjälp. Men vi tjejer blir ju oxå sjuk nångång & då ska killarna ta över där man själv inte orkar,de är då man måste släppa kontrollen. Särskilt när man har barn.Vad spelar de för roll egentligen om barnen har prickig tröja & randiga byxor & strumpor som inte matchar när deras pappor lämnar på dagis. Dra täcket över huvudet & slappna av,dom klarar de precis lika galant som vi mammor. Man kan inte visa sej på duktigalinan hela tiden,man måste be om hjälp när man behöver de.
Ni tjejer snackar om att föda barn,men ni skulle bara veta hur de känns när Lisa är riktigt sjuk.

Svävade ut lite här.....

Nu ska jag gå ner & koka lite te. Sambo & barn är på ingång alldelens strax..

1 kommentar:

Nettan sa...

Låter inte trevligt. Kräkas är riktigt hemskt:-(. Krya på dig:-)