Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 31 januari 2009

Fest ikväll

Så va de redan Lördag & här sitter jag helt självsammen. Har lugnat ner mej sen igår iaf. Erik & jag hade en mysfredag igår. Vi satt under filten i Tv-rummet & Erik åt chips & jag hade ätit en semla & sen va de bara vatten som gällde. Tommy kom inte hem förrän vid 00-snåret inatt. Den stackarn jobbar i helgen.
Idag har jag varit hem till mamma & pappa & lämnat av Erik som ska vara där tills imorgon. De va han riktigt nöjd med. Dom gick ut för att åka skidor när jag for,men de vart inga många metrar innan Erik gav upp & började skrika. Han är så tjurig & funkar de inte första gången så ger han upp. De ska inte jävlas nåt när man ska göra nåt,precis så är jag med.
De är Pubkväll på sunnersta ikväll,så de ska bli kult,hoppas bara att jag slipper gå hem till Björå från Undrom,man vet ju aldrig när Tommy måste bege sej till nåt ställe för att bärga. Hoppas att de blir mycket folk iaf.
Har precis färgat håret så nu är man mörkbrun igen,inte nån gråutväxt. Herreminge jag är 26 år & är gråhårig,är de inte härligt så säg..??
De blir extra påtagligt när vårdtagarna på jobbet i Graninge påpekar att man är gråhårig,de känns ju inte som de roligast som kan hända. Särskilt när tanten som sa de har tjockt,ljusblont hår. Skyller på mina taskiga gener igen.
Har nyss hällt upp ett mousserande röttvin & beundrar (för att vara oss) vårat städade sovrum i ögonvrån. Sängen ser väldans inbjudande ut kan jag lova. Blir nog att inta ryggläge där en stund tror jag. De kan ju bli en hård kväll/natt,de vet man aldrig när jag är i farten. Med tillräckligt med Alkohol i kroppen så blir allt kul..nästan allt.
Näe nu ska jag njuta av att ha hela huset för sej själv & att de är ganska så städat här för en gångs skull.

Skål...=)

Inga kommentarer: