Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 27 oktober 2009

bara massor ut av bus

Idag har Tomas varit här en stund & roat både Erik & mej...
Vi har gjort svampar av Play-do lera,så dom ska vi måla när dom har torkat..kan vara fint att ha i mossan till jul tänkte jag.
Har gjort iordning en bulldeg oxå,så den ska vi baka ut nu,jag & Erik. Men jag har inte hunnit med att dra nåt med snabeldraken än. Men lite skit i hörnen har ju ingen dött av...iaf inte vad jag har hört.
Idag känns ryggen ganska bra,beror väl på alla tabletter jag käkar...nu hoppas jag bara att magen pallar med oxå. Blir väl den som tar stryk den här gången. Jaja,de är bara att välja Ont i ryggen eller magkatarr...mmm,de är ju inte de lättaste valet kan jag lova..har inte bestämt svaret än.
Ska försöka kånka ner tvättkorgen nu så jag kan tvätta lite oxå,kan ju behövas ibland faktiskt.

Den 30/11 blir jag utan bil i hela 2 veckor...trodde att bilen skulle vara fixad under en shoppingtur på Birsta, tänka sej vad fel man kan ha. Men du vilken shoppingtur de hade varit...2 veckor på Birsta...
Nackdelen är att de inte ingår nån hyrbil. Hur ska jag klara mej utan bil i 2 veckor?? de går ju inte..Men de löser sej säkert.
Dom ska fixa alla dörrar på bilen,trodde liksom att de bara va förardörren som behövdes göras iordning. Tydligen inte,men nu blir den ju nylackerad oxå,så då försvinner väl kanske böglarna & småreporna på dörrarna.

Näe,bulldegen kavlas ju inte ut av sej själv inte & middagen fixas inte heller av sej själv....

sses

Inga kommentarer: