Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 17 oktober 2009

Nisse

Ja,nu har vi äntligen fått hem katten. Som Erik har tjatat dag ut & dag in.
Igår va vi på Näbbar & klor för att införskaffa lite saker till Nisse. De vart inte Billigt,men nu har vi nog allt....Eftersom de va Eriks katt så fick han ju såklart välja ut allt. Så de blev en hel del saker,så som 2 bollar,mat & vatten skålar,kattbur & kattlåda. Men allt fick han välja ut helt själv. Han va så nöjd & stolt när vi gick från affären. Så for vi hem & kastade i oss lite mat & sen bar de iväg mot Väja & Nisses hem.
När vi väl kom hem så va de full fart på Erik,han visade alla saker & ville verkligen bara krama Nisse,men Nisse vi inte med på noterna,de va ju så mycket nytt som han behövde kolla in.
Vid 21-tiden fick vi Erik i säng. Första natten utan tutte dessutom. Mammas stora pojke.
Har sagt till honom att när vi hämtat katten,så slutar du med Tutten & han har lovat. Så igår gick han till sängs utan tjat om tutte. Så stolt.
Åter till Nisse,den lilla katten har hållit mej vaken större delen av natten faktiskt. Jamade & spann omvart annat. Galen.
Vid 6 imorse vaknade jag & sen va de fan ingen vits att lägga sej nåt mer. 6.30 vaknade Erik & då va de ju riktigt kört. Så jag tog med mej Småpojkarna ner & gammgubben fick ligga kvar i sängen & tryna lite till. Så jag började göra Scons (stavas??) till frukost,hade ju inte en gnutta mjukbröd hemma. Vid 8 började jag & Erik käka frukost. Varm oboý med vispgrädde & nybakade scones. Gott va de iaf & så långt ifrån nyttigt man kan komma. De kompenserade jag med att käka ett päron till efterrätt.
Så nu sitter jag här & väntar på att få första koppen kaffe så man vaknar till lite.

Igår på dagen va jag & Erik hem till mamma & pappa för att välkomna dom hem från Italien. Dom hade haft de väldigt väldigt skönt & roligt. Vilket va meningen anser jag.
Fick ju även lite presenter...Erik fick bilar & en jättefin Pinoccio spratteldocka. Jag fick en tröja med tillhörande halsband & Lauraparfym....fanns en endaste flaska kvar av den...Dom ska ju sluta med den parfymen,vilket jag tycker är superdåligt,jag gillar ju den doften. Får väl hitta nån annan doft då.

Ryggen håller på att ta knäcken på mej iaf. Pratade med en jobbarkompis igår & hon tyckte de verkade som om de skulle vara Lunginflamation,men hörredu hejja. Har ju inte tid att vara sjuk nu heller,eller tid & tid,har ju all tid i världen egentligen,mej jag Vill inte. Har dessutom fått ont igen i diskbråcket,har så ont så de gör ont under foten. De är väl bara så att man får åka in & kolla,så man vet säkert. Lunginflamation är ju inget att leka med har jag för mej.

Näe,nu ska jag ta en kopp Java & spela memory med Erik & Tommy.
ses

Inga kommentarer: