Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 28 oktober 2009

ojoj

Har upptäckt att jag inte har något liv att skryta om nu..har inte haft de förut heller iofs,men då har man iaf kunnat säga att man jobbar.
Nu är man arbetslös,har diskbråck & de enda man gör på dagarna är att baka.
- Vad har du gjort idag då??
- hmm,jag har bakat...ja,de är väl de jag gjort.

Igår gjorde jag bullar & sen på kvällen började jag göra Rostfranska oxå,så dom blev klar runt halv10 igårkväll.
Får se om jag orkar åka till affären idag när dom öppnar,behöver mjölk,kanel & snus. Man blir så bekväm av sej när man är van att Tommy handlar när han far från jobbet...
En annan sak jag inte är van vid när Tommy är hemma,de är att ELDA. igår hade jag inget varmvatten på hela dagen & jag kunde inte förstå varför,jag hade ju eldat på Måndagkväll för att kunna duscha igårmorse. De är ju en spak & 2 luckor & en liten lucka på en av de större luckorna... Spaken ska ut,en lucka öppnas & sen stängas medans man öppnar en lucka nertill för att fjutta på allt,sen när de tagit sej ska spaken in,luckan där nere stängas & sen ska en liten lucka upptill på en större lucka öppnas....gjorde jag som man skulle?? Näe de gjorde jag inte. Jag fjuttade på & när de brann som bäst stängde jag alla luckor & tryckte in spaken. Vilket resulterade i att elden kvävdes. Men de märkte ju inte jag såklart,låg ju uppe i sängen & trynade med Erik. Men nu har jag ju fått förklarat för mej för hundraelfte gången att den Lilla luckan på den stora luckan MÅSTE vara öppen för att de ska blir varmvatten. När ska jag lära mej??

Idag har jag skallebank & småont i halsen...igen,för vilken gång i ordningen har jag inte skrivit detta de gångna månaderna?

Veckans Erik:
I måndagskväll satt Erik & pratade med Tommy i tele. Jag ser att han tar sej för halsen & liksom trycker över struphuvudet,när han pratat klart så frågar jag ju vad som känns konstigt.
- De känns som jag har en macka i halsen mamma..
- ?? Du åt ju blodpudding & grönsaker till middag.
- Jag åt en macka på dagis.
Jag kom fram till att de måste vara att han känner sej lite krasslig i halsen... lite småhes & så. Då känns de ju som man har knäckebrödssmulor i halsen ibland.
De va samma sak igårkväll,men då va de korv som satt i halsen.
Men de är ju bra att han kan förklara sej nu hur de känns & om han har ont nånstans.
Erik ska få vara ledig imorgon & sen på fredag så ska han få vara på dagis istället,fick byta dag. Har fått tid på sjukgymnastiken kl9 på fredag,så jag frågade på dagis & förklarade att jag fått diskbråck...Så de va ju bra att de gick att lösa så.
Näe,nu begår jag kaffekok & sväljer lite värktabletter så blir nog oxå den här dagen bra.

Inga kommentarer: