Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 7 oktober 2009

Vad har jag gjort??

Ja,nu har jag ställt till de igen....Eller Eriks tjat,knäppta händer & rådjurs grön/blåa ögon har ställt till de mest,mammahjärtat brister varje gång man ser besvikelsen . Nu är de ju så att han inte bara tjatat idag,utan de är nog i över 1 års tid,nästan dagligen.
Väntar på svar från ägaren,sen blir jag 200 kr fattigare & en kissunge rikare....om allt går som de ska vill säga.
Tyckt lite synd om honom ett tag faktiskt...alla hans kompisar har endra djur eller syskon. Erik har inget av de.
Visst skulle vi kunna skaffa ett syskon till Erik,men jag vill inte ha nå fler barn...än. Min kropp,mitt beslut...Like it or not.
Men Erik har redan bestämt att han ska ha en lillebror som ska heta Rocky var i från han fått de vet jag inte,men ganska sött ändå. Max Rocky Stattin....hmmm,man kanske ska ta & skaffa ett barn ändå...bara för namnet. Eller Näe,man kan ju inte skaffa barn bara för namnet heller. Har ju inte ens nåt barnsug.
Hur kom vi in på barn nu då?? höll ju på att berätta om Kissungen Nisse som Erik bestämt att den ska heta. Den bor för tillfället i K-fors (ooopppss Tomas=)) är leveransklar den 16/10. Få se om den blir våran eller inte.
Jo,jag vet att jag är allergisk mot dessa små djur,men de finns ju medicin & vad gör väl en rinnande näsa & kliande hals,när Erik blev så glad & har lovat att ta hand om djuret & de va ingen fara ifall jag behövde flytta sa han. Vi får väl se vart de slutar,annas kanske mamma vill ha ett sällskap istället för den där jävla kräkhunden dom har nu.

Idag har jag bakat sockerkaka,Perans favorit kakor & 2 st formfranska.
Formfranskan får jag se vad de blir av,gjorde allt som stod & sen när degen jäst klart & jag skulle lägga dessa bröd i en form för gräddning så kom jag på att jag bara hade en sån form... Problem.
Men smaken kan de ju ändå inte bli nåt fel på,bara för att de saknas en form,problemet blir väl att få ner brödet i brödrosten skulle jag tro. De visar sej...

Nu ska jag börja med maten....lax utan pestotäcke & ugnsgrönsaker.
Kom just på ett annat problem...ugnen är upptagen i ytterligare 20 min,blir sen middag idag då.

jaja,åter till kvinnans lott i livet...

Inga kommentarer: