Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 21 oktober 2009

Sur

Idag är jag sur & ledsen hela jag. Som jag känner just nu så kommer jag Aldrig få ett jobb,kommer få stämpla & vända på varenda jävla 50-öring för att få ekonomin att gå ihop varje månad.
Har fått svar från några ställen nu som jag sökt jobb på,alla står de samma sak: Tjänsten är redan tillsatt.
Allt detta bara för att man inte har en grund att stå på,en utbildning som är bättre än barnskötare.
Utbildning kan ju inte betyda allt heller. En Superforskare i Biokemi som söker jobb som Förskolelärare & får de,vem är de som säger att den personen passar för de yrket?? Den personen kanske inte har jobbat med barn överhuvudtaget men ändå söker jobbet & får de för att personen har en utbildning.
Personkemin & allt annat måste väl ändå betyda mer tycker jag...
Känner mej bara bitter & ledsen,de är sånna här motstånd som jag inte klarar av. Att alltid bli nekad hela tiden,fast man lägger ner energi på att hitta ett jobb...
Jag vet inte om jag gör rätt när jag skriver dessa personliga brev som man ska göra. Men jag skriver alltid dit att jag har ADHD,de är väl bättre att jag skriver de på en gång istället för att dom ska undra varför jag beter mej som jag gör ibland...För de är ju Jag, kan ju inte sitta & hitta på,för att dom sen ska upptäcka en helt annan sida av mej. Varför ska jag försköna bilden av mej själv?? Man kommer ju ändå en punkt där de inte längre går att dölja vem man egentligen är.

Idag är ingen bra dag,idag tänker jag vara ledsen,sur & Elak & de tänker jag låta mej själv få vara. Tänker inte göra nånting av värde idag,bara mina kvinnliga plikter....& idag har jag bestämt att de bara är matlagning!!!

Inga kommentarer: