Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

lördag 24 oktober 2009

Leksaker

Nu när de närmar sej Jul så går ju leksaksreklamer varm på barnkanalerna. Men jag undrar bara vart dessa oskyldiga leksaker har tagit vägen.?? Alltså bilar som va bilar & inte kunde förvandlas till Monster t ex.
Alltså nu går allt ut på Våld...De är svärd,de är vapen, monster & nå jävla smådjur man doppar i vatten för att dessa ska ändra färg. De är våldsamma filmer & dataspel.
Är jag gammelmodig av mej eller?? Jag villl inte att Erik ska ha massa vapen som han går runt& siktar på folk med. Inte för att jag tror att han blir massmördare när han blir äldre, utan för att jag tycker de är helt jävla onödigt bara. Han lär sej tids nog ändå,varför ska han lära sej när han är 3.
Iofs så är de ju rätt våldsama barnprogram oxå nu förtiden. Vad är de egentligen för fel på Astrid Lindgren,Teskedsgumman & Björnes magasin???
Kom ihåg när dom förbjöd Darkwing Duck på Tv.n...han va för våldsam??,hallå där,han framstår ju som en goseanka nu förtiden,om man jämnför med hur barnprogram är i nutid.
Sjukt är va de är anser jag.
Inte konstigt att de händer massa våldsamheter i världen.....

Näe,nu ska jag ta mej en kopp kaffe & börja baka lite smått inför nästa Lördag. Lika bra att ta de lite åt gången,eftersom jag inte kan stå & gå så mycket.
Erik är sjuk oxå. Ingen tendes igår när han la sej,men imorse när han kom till oss vid 5 va han jätte tät i både näsa & hals...krupphosta hade han,men inte så kraftig så de krävdes meducin eller läkarvård.

jaja,skriver väl mer sen..

Inga kommentarer: