Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

måndag 19 oktober 2009

Snö

Igår snöade det...ingen kan ju gått miste om de egentligen. Endra står de på alla bloggar eller så oxå på Fb,för den som inte följer varken bloggar eller har Fb så gick de ju inte att undgå iaf.
Själv blev jag som ett barn på Julafton,helt jävla överlycklig. Stog i fönstret eller satt i soffan med ansiktet mer vänt mot fönstren än mot Tv.n. Ville ju gärna att de skulle vara 2 meter nu till morgon (som förövrigt startade mycket mycket tidigt) men de va de inte,de va mest slask,men lite lite snö låg kvar på marken. Lycklig är jag iaf. Inte ofta man hör att jag är lycklig nu för tiden,men Snön kan man ju inte bara tycka illa om.
Erik han klädde på sej & sprang ut för att fånga snöflingor med tungan,men han kom in ganska fort när han upptäckte att de även regnade ute...men efter ett tag gick han ut igen,behövde väl bara sura av sej lite. Han har förövrigt inte haft tutte sen i fredags,igår frågade han om den,men verkade komma på sej själv med att han slutat.
Den här morgonen startade väldigt tidigt,Erik kom till oss nångång vid 3 tiden tror jag. Sen vaknade Nisse eftersom vi stökade på uppe. Nisse började Jama & skrika (han sov nere den här natten) men efter ett tag lugnade han ner sej & tystnaden lägrade sej. Men sen gick ju Tommy upp vid halv 6 typ & då satte Nisse igång & då vaknade ju Erik & lugnet va som bortblåst. Alla va pigg & allert förutom jag som haft 2 st ångestattacker i natt. Länge sen nu,men nu dök den upp som ett brev på posten. Dessutom denna värk jag har i ryggen gör ju inte saken bättre. Men jag är så dumtjurig med min kropp,inga som hellst värktabletter äter jag. De ska vara riktigt jävla outhärdligt,men som de är nu så är de som molnande tandvärk & ibland i vissa lägen så sticker nån in en kniv & vrider om. För ångesten äter jag inga tabletter heller,har de nånstans i röran,men äter jag dom så blir jag ju väck i flera dagar sen...
Så idag är jag trött & har värk,men jag ska fara till stan en snabbis ändå. Marie ville ha sällskap,så jag har ju inget annat för mej egentligen,sitta & glo på väggarna kan jag göra när jag blir gammal.....eller när jag kommer hem från stan idag.

Har även bokat bord på Marknaden den 31/10 så nu hoppas jag folk kommer & köper hembakat fikabröd från mej....mellen 11-15 på sunnersta. Nu ska jag bara komma på vad jag ska göra för nåt...drömmar blir de iaf,Tommy har godkänt dom som säljbara. Sen har jag inte kommit på nåt.

Näe,nu är Marie snart här så de är nog dax att möxa mej upp ur soffan & ta på mej ytterkläderna.
ses

Inga kommentarer: