Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 15 oktober 2009

Lite blandat

Dagens citat från Erik:
Mamma,Pussas man först & Kramas sen?? Eller Kramas man först & Pussas sen??
Ja du Erik,man kan göra som man vill....
Jaha,då gör vi båda...
Alltså fick jag först en puss sen en kram sen en kram & sen en puss...
Vilken kärlek man kan känna för en person,helt otroligt.

Efter att jag hämtat Erik på dagis så for vi hem & gjorde bullar. De är så roligt att baka med honom. Nackdelen är att de blir mjöl över hela huset....Okej,kanske inte över hela huset,men nästan.Men men,de är smällar man får ta...finns ju dammsugare & skurmopp.

Till middag blev de Frysrensnings Paj....alltså en matlåda med bara köttfärs,en förpackning bacon & en paprika....mmmm av de blev de en paj som faktiskt gick att äta utan minsta nära döden upplevelse. Ja,så klart va de ju pajbotten & nån slags oströra med grädde i. Låter kanske konstigt,men de blidde gott.

Har fått nå så fruktansvärt ont i ryggen igen,den här gången är de även på mitten av ryggen de gör ont...skit skit skit. Får väl ta de lugnt några dagar & inte flänga runt så mycket. Blev säkert när jag putsade fönstret & blev rädd för spindlarna som gick till attack mot mej. Höll ju som sagt på att ramla av diskbänken.

Imorgon hämtar vi Nisse, Erik längtar nå helt galet efter de. Men som alltid så är ju framförhållningen under all kritik. Har fortfarande inte fixat några som hellst grejor till skrället. Får nog bli imorgon..eller bli & bli,de måste bli imorgon,annars blir de tokigt.

Jajust ja,har även hunnit med att köra soppatorsk igen..gjorde det idag. Hejja mej.

Nog för idag,nu doftar hela huset nybakade kanelbullar...så snart blir de fika.
ses

Inga kommentarer: