Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 1 oktober 2009

Tråkigt

Idag har jag haft så tråkigt. Promenerat runt lite grann ute,men vill inte gå så långt eftersom ryggen inte är helt Okej. Men den blir bättre & bättre iaf,vilket jag gillar skarpt.

Börjar få tillbaka alla dumma hjärnspöken oxå nu när jag bara går hemma. Man motar ju bort dom när man jobbar eller har händerna fulla av annat. Men nu börjar dom som sagt dyka upp igen.
De saker jag ser fram emot på dagarna är ju såklart att hämta hem Erik om han är på dagis,annars så är de att få börja med middagsmaten. Man får nåt annat att tänka på. De blir lite att göra,hacka,skära,koka & steka. Har man bara grejorna hemma så går de ju som smort. Vilket vi oftast har nu...vi gör ju matlista för varje vecka. Storhandling på Söndagar,sen är de bara att köra. Nästa vecka är de min tur att göra Menyn. Tänker då inte äta kött hela veckan då inte.
Näe,de ska bli massa nya roliga recept faktistk. Är måttligt less på Makaroner & korv/köttbullar & pannkaka. Jag gillar ju att prova nya saker,men inte de övriga familjemedlemmarna. Men nu sätter jag hårt mot hårt...Så länge jag går hemma på dagarna & fixar maten,så är de bara att gilla läget eller fixa egen mat!!!! Man äter de som serveras,.Slut & punkt.

Min lilla "Sulan" är på fotografering idag. De va nån skada på förardörren nere vid tröskeln som INTE jag orsakat utan den fanns där när jag köpte den. Så då blev vi lovade att de skulle fixas gratis,men sen blev de strejk & indragningar & dålig ekonomi för hela Sverige. Men igår fick jag hem ett brev från dom att nu va förhandlingar & strejker förbi,så nu ska bilen fixas. Så Tommy tog sulan till stan imorse så skulle dom på Bilbolaget fixa bilderna,sen skicka dessa till S-vall för granskning. Men med min vanliga tur,så får jag väl stå för de själv & massa andra saker.
Funderar på att beställa tid för fjäderbyte oxå...eftersom de INTE händer nåt från Tommys sida. Bara "Ja,jag ska...Sen". Men jag har ju fått Extralysen på bilen nu iaf...Blåa,fina & de är 3 st dessutom. Varde ljus & så blev de...efter 1 år av tjat.
Man skulle ha varit lite tekniskt lagd & inte så feg på att prova på saker,då hade man kanske sluppit hänga upp sej på att Tommy inte gör nåt åt (i de här fallet) Bilen.
Skulle jag göra nåt sånt så blir de säkert kortslutning & hela bilen exploderar i tusen bitar & mitt i röran står jag med svartsotigt ansikte,håret rakt upp & med 2 kabeltåtar i nävarna & fundera på vad som hände. Kan faktiskt se den bilden framför mej. POOOFFFF...."men OJ,vad hände?? TOOOOMMMYYYY,de hände nåt konstigt med BILEN.
Näe,de är väl bäst att sambon får fixa & dona med sånna saker...trotts att man får vänta länge på att saker ska ske...Men han gör de ju bra,när fingrarna väl kommer ut.

Kommit fram till att snus W inte är så god..känner igen smaken men kan inte plasera den riktigt. Frukt smakar den iaf....Svartvinbär tror jag. Eller nån slags grogg påminner den oxå om. Konstig smak är de iaf.

Nu ska de bli fläskotletter,sås & pärer till middag idag. De är gott de. Imorgon blir de skink & ostpaj....ännu godare.

ses

Inga kommentarer: