Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 23 december 2009

Feber

Ja,nu har jag 38 i temp,frossa,halsen gör ont & är svälld & huvudet gör ont för varje steg jag tar. Give me a Brejjjjjjjk nu. Får tugga alvedonen för att överhuvudtaget få i mej den.
Samma visa varenda jul,endra förskyld eller magsjuka. Blir så less.
Nog med sjukprat.

Nu är pappas bil där den hör hemma...alltså hos pappa,men om jag fick bestämma skulle de vara på skroten som den hör hemma.
De va så skönt att sätta sej bakom ratten i min bil. Nu väntar jag bara på att få punka...men vi får hoppas på att jag inte kör bilen själv då,för då måste ju jag byta däcket själv....kan ju bryta en nagel eller få skit på skorna.
Hann träffa Min Miriam oxå,fast bara en lite stund eftersom jag inte va nå pigg så ville hon inte umgås så mycket med mej. Hon har varit sjuk hela hösten & nu börjar de ge med sej för henne.
Erik,han blev Överlycklig att äntligen få träffa Mirre igen. Hon är ju trots allt Hans Gudmor.
Men nu får de bli ändring på det här med att man aldrig träffar sina vänner....både de som bor långt bort & de som bor bara några få mil ifrån oss. Skärpning nu Lisa....

Nu ska vi käka pizza & sen ska jag krypa ner under täcket & vänta på att skinkan ska bli klar i ugnen.

Jag har en hemlighet oxå....men som ni hörde så va de en hemlighet. Blev lite förvånad över frågan bara...men de blir nog bra om de blir av.

1 kommentar:

Anonym sa...

Se till att du blir bra. En resa till Birsta blir nog en bra meducin...
Kanske tisdag är en bra dag.....???
Om de inte är bättre måndag eller onsdag.....
Jag är då hemma och ledig jag. De är min julklapp att åka och shoppa....
Hoppas allt är bättre nu. Många kramar till er alla