Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 10 december 2009

Men grattis till mej

Ja,nu vet jag hur jag firar min födelsedag denna helg iaf...Liggandes i sängen,nerbäddad & sovandes. Jobbar nämligen natt hela helgen. Så om någon tänkte komma förbi & gratta mej så sover jag. Får fira nån annan dag istället. Va ju inte riktigt som jag planerat,men de är välkomna pengar faktiskt. Så lördag spenderas först i brorsans lgh där vi ska sova från Fredag till Lördag eftersom de är fest,Lördag em spenderas i Graninge då mamma ska bjuda på middag & så ska Erik hämtas såklart..sen stannar jag kvar hos mamma tills jag börjar jobba & sen åker jag hem på Söndag för att sova & kanske kanske få öppna ett paket...Tommy!!???
Sen åker jag tillbaka till jobbet igen på Söndagkväll & jobbar tills på Måndag...

Så bara för det så blev de lite bråttom med bakningen,men jag ska nog hinna. 86 av 120 lussebullar är klara nu iaf...Vet inte om mjölken & margarinet räcker till en stöpa till...får mäta & se. Sen har jag gjort 3 kladdkakor & en Plåt med Lionbars. Så nu är de bara kardemummaskorporna som är kvar att göra,men dessa får vänta tills på Tisdag eller Onsdag. Mitt riktiga jobba måste gå före kakor & bullar faktiskt.
Men Lussebullarna hinner jag klart med iaf,ikväll hade jag tänkte.
Har även lyckats med att bränna mej & Nej,de är inte handen eller armen eller nåt finger. De är höger bröst som fått sej ett fint 4-5cm avlångt bränmärke. Nu är de ju inte så att jag står utan kläder på kroppen & bakar om ni trodde det...utan jag har Bh & en tunika på mej med knappar i & endra är knapparna för små för hålen eller så är hålen förstor för knapparna...välj själv. Så då åker ju knapparna upp lite då & då,så de måste ju ha blivit en glipa & då passade jag på att gå in i väggen med en 250 graders varm plåt. Kan faktiskt upplysa om att de gjorde Ont faktiskt.

Annars så är de väl som vanligt här hemma. En son på Speed som sjunger Bäbä vita lamm & sankta Lucia för fulla muggar. Där emellen så kramas han & hjälper till med bakningen.
Vet i fan om de va magsjuka han hade. De va bara på måndag han va lite nåk,sen har han varit pigg. Nu ligger han i soffan framför Tv.n & gosar med Nisse & de skulle inte förvåna mej en sekund om dom sover.

Men nu ska jag se om margarinet & mjölken räcker iaf för en halv sats lussedeg.
ses

Inga kommentarer: