Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 2 december 2009

Virrigt värre

Men igår blev de ju lite virrigt värre för mej.
For ju till Graninge igår i tron att jag skulle jobba,men så va ju såklart inte fallt.
Så irriterande det kändes när jag kom fram efter en iskall färd i bilen & dom frågade vad jag gjorde där.
Men jag ringde ju igår & frågade om vilka dagar jag skulle jobba & så fick jag ju svar att de va Tis & Ons natt. Men de va tydligen Ons & Tors natt ändå.
Nästa gång dom ringer om jobb ska jag inte hålla på med massa andra saker samtidigt utan gå direkt till Almenackan & skriva i jobbdagarna direkt.
Så jag fick ju åka hem igen igårkväll. Vilket jag måste erkänna va ganska skönt,eftersom jag inte sovit nåt på på hela långa dagen & dessutom varit på badhuset hela dagen & härjat.
Tvingade mej att sitta vaken en stund,men halv 12 gick de inte mer.. Mina ögon ville inte som jag ville & jag mådde skitilla Dessutom frös jag som bara den.
Eftersom jag hade farit på jobbet så sov Erik i våran säng,så de va ju bara till att försöka flytta på honom eftersom han tar upp hela sängen. Men efter lite möxande & flyttande kunde jag krypa ner under samma täcke som Erik & känna hans kroppsvärme & småfötter i magen.
Så imorse fick jag Äntligen min HÄMD...jag fick väcka honom okristligt tidigt. Haha.
De är inte ens nån Sol mamma,man kan inte fara på dagis då...
Ahahahaha,
Sparkade(inte Bokstavligt) ut han ur sängen & sovrummet & sen vände jag mej på sidan & lyssnade till Erik & Tommys bråk & tjaffs innan dom hade packat iväg sej. Ganska skönt att de va jag som slapp för en gångsskull.
Så idag när Erik kommer hem från dagis lär han ju inte vara den trevligaste sonen iaf....
Får se om han orkar med barngympan eller om han somnar. Han ska ju upp lika tidigt imorgon men då är ju dagis stängt så då är jag lite osäker på vart han ska vara nånstans. Jag jobbar ju.
Men de ordnar sej säkert.

De är både Snö & Kallt ute idag....hur bra mår man inte då då??=) Blir ju överlycklig hela jag. Ska dra på mej varma kläder & bege mej ut på en promenad i dagsljus.
Men de är ju pinsamt,men jag har ju nästan som träningsvärk i kroppen sen igår... Blåmärken har jag oxå. Men de va de värt,så jävla kul som vi hade det.

ses

Inga kommentarer: