Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 8 december 2009

Trött

Idag är jag trött & slut i hela kroppen. Fattar inte varför,men de bara är så. Vissa dagar funkar inget,ingen ork,inspiration eller motivation...jag bara är & förblir Lat hela dagen då.
Har massa saker att göra idag egentligen..disken tar inte hand om sej själv, tvätten gör inte heller det & så har jag ju en till beställning på massa olika kakor som jag skulle fått bort så fort som möjligt eftersom jag har en beställning på 120 lussebullar oxå.
Men de här med bakningen gör mej inget,de är bara kul att mina bakverk går hem i stugorna=)
Så jag måste faktiskt börja med det nu...tänkte göra dubbelsats av de mesta,då gör jag ju 2 flugor på smällen samtidigt eftersom jag fyller år på Söndag & då slipper jag ju stressa med min bakning tills dess då.....HHmmm jag är så trött så jag vet inte riktigt vad jag skriver känner jag.

Erik verkar vara pigg igen iaf. Han äter inte så mycket,men de är vi ju van vid sedan tidigare. Han har inte kräkts nåt heller & jag hoppas på att de förblir så. Annars måste jag ringa Tommy,eftersom jag inte klarar av att ta rätt på sånt....fjompigt?? en aning.
Men han får vara hemma imorgon oxå....måste bara få nån att ta Erik nån timme på Em eftersom jag ska på AF.
Han har ju druckit mycket iaf & käkat lite rån,banan & kräm,så de är ju bra de iaf.
Frågade Grannen igår om han hade några filmer som Erik fick låna några dagar så han har nåt att roa sej med & de hade han så de va ju tur. Erik blev överlycklig när filmen Madagaskar va med...den är bäst enligt honom =)

Näe,nu ska jag baka lite....iaf göra degarna så de är klar,dom ska ju vara i kylen några timmar innan man kan baka ut dom.

ses

Inga kommentarer: