Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

fredag 4 december 2009

Jobb jobb

Nu har jag jobbat 2 nätter,så skönt så skönt. De har dock inte blivit så mycket bloggande som de brukar bli...men då har jag ju inte jobbat utan gått hemma & haft tråkigt.
Men nu har jag jobbat & haft kul i 2 nätter. Låter konstigt...Kul med att jobba med ett jobb man är less på,men ändå har man suttit på sängkanterna hos de äldre & pratat,inte känt sej less & stressad över att måsta sitta där för att lugna en del vårdtagare som har svårt att somna om mitt i natten. Enda som känts jobbigt är att sätta sej i bilen Till arbetet.
Så Måndag & Tisdagnatt jobbar jag oxå,hoppas på samma sköna känsla då som jag känt nu.

Hinner fundera på en hel del saker när man kör de dryga 5 milen. Endel funderingar kan man ju inte lösa inom de närmsta årtusendet & endel funderingar stannar kvar & man funderar på dom dag som natt. Ibland hittar man en lösning,ibland Inte.
En av mina funderingar är: När man sitter i soffan & leker med fjärrkontrollen till sina aparater,genom att öppna & stänga batteriluckan hela tiden. Tillslut efter mycket flipprande med luckan så lossnar den ju av sej själv till slut.
Så jag drog en liknelse till Helljusspaken till Bilen....Den för man ju fram & tillbaka hela tiden när de är mörkt ute..särskilt mellan 7-9 & 16-18 (eftersom folk i regel börjar eller slutar sina jobb då), varför blir inte den utsliten för??
Jag menar,man för ju den fram & tillbaka hela tiden. 48 ggr bara imorse. Jag gillar att räkna saker...kallas tvångstanke.
Helgerna är de inte lika ofta,men de händer.
Tycker att den spaken borde bli utsliten väldigt fort oxå...särskilt under den mörka tiden under året.
Egentligen är de samma med Blinkersen (ja,inte på min bil då eftersom jag oftast hinner glömma att blinka innan jag svänger....) för de är ju en spak man använder ofta oxå ju.
Iofs så är de så med alla grejor egentligen,när jag tänker efter. Men just dessa mornar på väg till & från arbetet har Helsljuspaken fastnat i mitt huvud. Jag kommer fan inte fram till nån smart Idé här....Nån som vet??

Efter ungefär 3-4 timmars sömn idag,så drog jag & Emma igång med Lussebullsbak,kakbak & godisbakning. Barna skulle egentligen oxå varit med,men dom ville hellre leka & bråka.
Inte oss emot faktiskt,skönt att dona utan att hålla koll på barna.
Så nu luktar de Gott i hela huset av saffran. Men jag tänkte på alla nära & kära som inte gillar russin så de blev utan det,men jag anser att de inte är lussebullar om man inte har russin på.

Ute snöar de så fint & jag hoppas de får ligga kvar. De är ju iaf snart Jul.

Har iaf snart gått ner 2 kg..0.2kg kvar till hela 2 kg. Ganska nöjd är jag över de iaf. Men jag kan bättre. Bara lägga in en högre växel & gasa på......Så länge de inte är uppåt jag går så får jag vara nöjd.

ses

Inga kommentarer: