Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 10 december 2009

Sömnlös i Björkå

Inatt har jag inte sovit många timmar. Tankarna har sprungit runt,runt.
Mest på en uppgift som jag fick av Jörgen på Af igår. Skitsvårt är vad det är. Tänkte att de här har jag hunnit tänkt ut på vägen hem från Af igår. Men se så oenkelt de va.
Ska tänka vad jag gör & hur mitt liv ser ut den 3 Maj 2012. De jag kom på på rak arm va:
Jag kliver upp ur sängen,klär på mej träningskläderna & ger mej ut & motionerar. Sen efter alla morgonbestyr så ger jag mej iväg på mitt Fasta Jobb.....Längre kom jag inte,eftersom jag inte vet vad jag vill. Har 3 saker som jag skulle tänka mej att göra på heltid...tror jag.
*1 Köra Lastbil.
*2 Något inom Friskvård.
* 3 Jobba i klädaffär.
Här kan man ju snacka om att saker spretar å de grövsta dessutom. Men samtidigt vill jag ha ett jobb som ger mej en kick,ett jobba med regelbundna tider,ett jobb jag VILL gå till...inte nåt jag MÅSTE gå till. Träffa människor vill jag gör,är ju ganska social av mej...
Men egentligen har jag redan skrivit ner mitt drömjobb i ett tidigare inlägg.
Med En plingpling ovanför dörren,mjöl på golvet,färskt bröd i korgar....Jag ser verkligen hela bilden framför mej. Trägolv,gammal glasdisk som man kan se bröd,kakor & bullar i, mörka träväggar,rutiga gardiner & jag med varmblossiga mjöliga kinder & 2 ljusa långa flätor...med kaveln i högsta hugg.
De skulle nog inte miljöhälsoinspektionen (eller vad dom heter) gilla. Nu ska allt vara så sterilt så man ska kunna äta från golvet.
Ja,de här med jobb är inte lätt när man inte vet vad man vill göra. Därför hoppas jag nu på denna praktikplats,att jag ska få vara där i iaf 3 månader...hoppas hoppas hoppas.

Nu ska jag ta tag i Lussebullsbaket så jag hinner klart. Imorgon blir de inte så mycket bakning, Lördag ska jag hämta lilleman i graninge & så ville mamma bjuda på middag eftersom jag fyller år på söndag. Söndag ska jag fylla år & jobba natt.
Alltså har jag mycket att göra.
Är jag en dålig mamma som tar på mej natt jobb & kanske inte hinner till Lucia på dagis?? Tommy kommer ju vara där med honom iaf.

Jaja,ses

Inga kommentarer: