Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

söndag 20 december 2009

Snö

Jag såg nästan ingenting för snön som vräkte ner & hela tiden kom de bara mer & mer & mer....
Ja,de snöar & det med besked...AND I LOVE I´T.
Blir de lite konstiga stavningar eller tecken som inte ska vara där dom ska vara så beror de på att jag sitter vid en liten liten LITEN dator..den skulle får plats i min Coctailväska till & med. Har fått låna den av Svåger Tomas...han visste nämligen inte riktigt vad han skulle göra med den förtillfället....blogga på kanske??=)
Jaja,de va iaf snällt att jag fick låna den,för då hinner jag vänja mej vid en innan jag köper min egna minidator...

Idag har vi handlat maten inför Julafton. Skitsamma att de blir billigare saker ju närmare julafton man kommer..vägrar trängas med pensionärer & svettluktande människor som stressar fram. Aldrig. Så de är fixat & klart nu. Men kylskåpet formligen kräks ut saker när man öppnar det. De gäller bara att vara jäkligt snabb med att dra undan tårna så inte en skinka eller en burk rödbetor landar på tossingarna. Men jag har ju reaktionsförmåga = snigel,så innan Julafton har jag nog några blå tånaglar.
Har även gjort Rocky Road,Wienernougat & Krokofanter. Krokofanterna gjorde Tommy, Erik & Farmor. Endra ikväll eller någon dag till veckan ska jag göra Knäck & Ischoklad.

Eriks ögon ser lite bättre ut idag iaf,hoppas de börjar ge med sej. Just nu är han ute & skottar med Tommy. Hoppas de tröttar ut honom så att han får sova i natt. Natten som va så somnade han i sin säng & på en given signal runt 22-tiden så hör vi hur han gråter. Går upp till honom & tar in han till våran säng...käns bättre att han ligger där när han inte är pigg. Då säger han att de gör ont i ögonen & runt omkring. De märktes ännu tydligare när han lutar sitt huvud mot min hand, då började han grina ännu värre stackaren. Men när han väl somnade så sov han....överallt. Ena stunden på mej & nästa på Tommy. Så har han hållit på hela natten.
Hoppas på att vi får mer sömn i natt eftersom Tommy kliver upp Okristligt tidigt imorgon för att bege sej till S-vall för att hämta hem min bil. Så snart (förhoppningsvis) får jag köra i min egna bil med värme.
Imorgon ska jag besiktiga Pappas bil & sen hämta en grej i brorsans Lgh som jag hoppas att han inte glömt att hämta upp. Sen är mammas & pappas Julklapp klar.
Har faktiskt bara köpt julklappar till Erik i år & en till Tommy då...men inte till några andra. Jo,till brorsan har jag oxå köpt.

Näe,nu orkar jag inte skriva nåt mer för idag...tror jag.
Ses närmare jul.

Inga kommentarer: