Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 1 december 2009

Paradisbadet

Herrejävlar va kul vi har haft det idag. Vi har badat & ätit & hunnit med en väldigt snabbis på stan.
Så nu är man rätt mör i kroppen efter alla åkattraktioner som är där & självklart fastnade Erik för den med längst trappa upp =) Men de gjorde ju inte så mycket,trappmotion är ju bra för rumpan..=)
Vi va nästan själv på hela stället. Men inne där simlängderna är så va de skolungdomar som va,men där inne där alla roliga saker är så va vi näst intill själva.
Erik har skött sej helt otroligt bra,fast när vi gick på stan blev han väldigt less & trött,men de förstår jag ju...Så då for vi till MAX för att käka middag & sen begav vi oss hemmåt i en väldigt väldigt kall bil. Pappas bil är ju helt dum i hela topplockspackningen. Vi hade högsta värme på & ändå när vi andades så blev de rökringar från oss. Hur kallt som hellst va de,tur jag hade stoppat in en filt i bilen så iaf Erik & Matilda hade de lite varmar i baksätet.
Inte nog med det,när vi passerat Grätnäs så började bilen att pipa & så stog de STOP med stora bokstäver....Blev ju lite som ett frågetecken först,men då Kokade Bilen...hur den nu kan koka när de inte ens fanns nån som hellst värme I bilen. Jaja,vi klev ut & kollade lite undermotorhuven (så där som man ska göra om de blir stopp nån stans) men inte blev vi (iaf Jag) nåt klokare av de...ringde den jag alltid ringer när de jävlas (Oavsett om han är i Kiruna eller Skåne) alltså Tommy..Men de va väl bara att tuta & köra typ.
Körde ända hem & nu ska de bli väldigt spännande att fara till Graninge för att jobba i natt. Tänk om de blir nåt annat med bilen...
Ja,jag ska ju jobba i natt oxå..Inte riktigt som jag tänkt,men de går nog bra. Hade för mej att jag skulle jobba Onsdag & Torsdag natt,men jag hade för mej helt fel...de va Tisdag & Onsdagnatt. Fick en känsla i magen i morse & ringde Graningebyn för att kolla vilka dagar jag skulle jobba & de va ju en jävla tur att jag gjorde det eftersom jag hade fått för mej helt fel dagar.
Så jag lär ju vara måttligt trött i natt efter att ha varit vaken sen 6 & sen varit på Paradisbadet hela dagen...Men de ger pengar,jag får tänka så.

Har fått jättefina blommor av Tommy idag....Blev väldigt glad =) får göra nån finmiddag i helgen till honom.. Vägen till mannens hjärta går genom magen =)

Inga kommentarer: