Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 1 december 2009

2 år

Nu har de gått 2 år sen vi förlovade oss,jag & Tommy. Tiden går fort,man hinner knappt med.
Så idag firar vi 2 år som förlovade... Får väl fira i helgen,om man nu ska fira nåt. Tommy jobbar ju & jag är inte hemma.

Idag ska vi till Ö-vik Jag,Erik,Per & Matilda. Vi ska bada & jag hoppas på lite folk. Vill ju åka dit,men samtidigt är ångesten stor. Gillar inte alls att visa mej i Badkläder.... Men nu är de ju som så att jag ser ut som jag gör & de är bara att gilla läget. Finns ju de som är både Mindre & även större än mej som badar utan att bry sej.
Egentligen är de väl mest mina egna hjärnspöken som ställer till de. Är de nån som skrattar..ja då skrattar dom åt Mej,är de nån som viskar..ja,då viskar dom om Mej.
Men nu ska jag försöka lägga bort mina fobier & ha kul istället. Kommer man bara igång med alla roliga aktiviteter som finns där så glömmer man bort sina gropiga lår & dallriga mage....hoppas jag.

Tommy är dum oxå...Han läser min Blogg & jag har sett att han skrattar ibland, har ju i min dumma enfald trott att de är för att de kanske är kul saker jag skriver ibland. Men igår satt den jäkeln & skrattade åt alla mina Stavfel. Blir ju lite sånna när man skriver fort & inte tittar på vad man gör. Dessutom är jag inte så bra på att stava....& de sitter han & skrattar åt.
De är ju verkligen inte snällt av honom....man ska inte klanka ner på folk som har problem med stavning,man ska inte klanka ner på nån som har problem över huvudtaget.
Värsta sortens elakhet. Mmmmm,känn på den du & skämms.

Inatt har jag iaf fått sova ganska bra. Somnade innan 22 iaf & sen har jag sovit fram till 6,då kom ju Tommy & sa hejdå & sen va de kört att somna om. Erik möxade på & Nisse Spann. Nisse han kan spinna så man knappt hör vad man tänker....blir galen på honom. Gärna 1 mm från örat håller han till så man verkligen inte kan sova.
Så då klev jag upp & gick in i duschen för att peela kroppen & raka benen....Stopp i avloppet igen.
Sen gick vi ner för att äta frukost i lugn & ro. Nybakade tekakor med te...finns nog ingen bättre frukost än så....jo,om vi hade haft nåt pålägg hemma så hade de varit ännu bättre. Men nu fick de bli smör & gurka.. Men tänk om man hade haft lite ost,skinka,tomat & en paprikabit hemma oxå,herregud vilken god macka de hade blivit. Men lite smör & gurka gick ner de med.

Nu ska vi göra oss klar & sen vänta på att Stattin/Wallinder ska dyka upp här,sen far vi.
Ångest,ångest ångest & åter ÅNGEST.

Inga kommentarer: