Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 9 december 2009

Men Lisa....

Lisa har gjort de Igen...
Slocknade på soffan helt plötsligt, va så trött. Sov väldigt oroligt.
Drömde om att jag jobbade i en affär,de va min första dag & jag hade parkerat bilen i en gränd. När jag senare skulle gå till den så va de borta. Men jag hade inte tid att söka så noga för jag hade kunder att ta hand om. Rätt som de är så tuppar en kund av & jag ringer 112....tro de eller ej,men de gör jag i verkligheten oxå....tror inte att jag pratat med dom,men senaste uppringda är iaf 112 på mobilen. Pinsamt.
Sen hade jag även knäppt kort på mej själv när jag sover....Skitsnygg bild,suddig med halvöppen mun. Hade jag filmat så hade jag säkert hört mitt snarkande. Raderades väldigt fort kan jag lova.
Vad händer egentligen när man sover?? skulle bra gärna vilja veta det.
Ringde upp Tommy oxå för att höra om jag ringt till honom,men de hade jag inte.
För när jag upptäckte i drömmen att bilen va borta ringde jag honom för att höra om bärgaren kunde bogsera bort bilen utan ägarens vetskap...vet inte om jag fick nåt svar. Kan dom det??

Ja,jisses ibland blir de bara massa tokigheter...
Är jag ensam om att göra tokigheter i sömnen...prata gör ju vara & varannan människa ibland. Men knäppa kort,ringa telefonsamtal mm mm.
Är ju en vääldigt orolig människa när jag sover...jag rör mej typ hela tiden,sprakar & slåss. För ovanlighetens skull så är Erik precis lika dan.

Nu ska vi göra oss klar för att fara till stan...
ses

Inga kommentarer: