Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 17 december 2009

Men hallå...

Okej,nu har man gnällt över att de bara regnar & är Plusgrader. Men nu måste jag klaga på att de är väldigt mycket för mycket Minus. Vart tog den dära snöstormen vägen som de tjatats om?? Inte är den här inte,för nu är de för kallt för att snöa. Men man får väl vara nöjd över att de är Snö ute iaf.....
Har idag varit iväg till Graninge & lämnat Erik. Hoppas de går bra nu då,eftersom han hade samma grinande i natt. Inte alla som har en son på snart 4 år som står i duschen kl 00 typ. Han hade lite kruppkänning & jag frågade om han ville ställa sej i duschen...trodde faktiskt att han skulle säga Nej & somna om. Men ser du de ville han inte göra, han skulle duscha. GÄÄÄSPP.
Men så verkade slemmet i halsen lossna & han kände sej bättre. Sen så sov en nyduschad lilleman hela natten ända till 8 imorse.
Fixade & donade innan vi for. De gäller att klä sej efter vädret liksom,är de 20 minus ute...ja, då är de ungefär 20 minus i bilen oxå. Så jag & Erik roade oss med att "röka" i bilen...men jag har inte fått in snittsen till att göra rökringar än...men några dagar till med den bilen så...
Lämna Erik ensam med Morfar va ju inga som hellst problem. Satt en stund med pappa & fikade sen for jag till stan igen.
Bara för att jag fått fingrarna ur & ringt läkaren angående Brännsåret,så ser de bra mycket bättre ut idag än vad det gjorde igårkväll. Antagligen för att jag fick bort massa guck & äckel i natt medans jag väntade på att Erik skulle duscha klart. Men dom la om såret med nåt nätliknande grejs...Så att de inte skulle fastna som vanliga kompresser gör. Men dom tyckte att de va snyggt gjort,att bränna sej där när man bakar.
Sen for jag på stan för att kika lite. In på Apoteket & fylla upp medecinväskan lite. Vidare in på Lindex & köpte 2 tröjor till Erik i julklapp (han kommer bli sååååå sur,han vill ha leksaker,inte kläder) ett par leggings,eyeliner & makeup remover till mej. Sen vidare in på Crispins & kolla de på skor...ookej,jag köpte skor,inte bara 1 par utan 2 par skor,men jag fick innersulorna gratis. Men nu har jag 2 par skor som funkar både till jeans & kort/lång kjol. Man måste förnya sej lite ibland. & De tänkte jag Inte Skämmas för ser ni. Nöjd är jag & de va tur att jag inte provade ett tredje par...för då hade jag nog kommit hem med 3 par...
Sen innan jag for hem så handlade jag. Massa grönt & frukt. Även lite mat slank ner i vagnen. Men som alltid när jag gjort en Låååång inköpslista så lämnar jag den på köksbordet. Vet inte men jag verkar tycka att den ska vara där & inte med mej i affären. Men nu är kyl & frys nästan, men bara nästan fylld av lax & kyckling..
Man måste passa på när man har pengar,man vet aldrig när man blir utan igen.

Nu håller jag på att göra älggryta till middag. Tänkte ta med sambon ut på en promenda,men jag tror jag hoppar den idag...-20.5 är i lite kallaste laget. Iaf för min astmatiska hals.
Inte har jag hört nåt om bilen heller,blir nog Ö-vik då i morgon.

1 kommentar:

Nina sa...

Håller me dig jag. Snön vill vi alla ha men den hära kylan är ingen hit. Nu är det 24 ute. Tur man har braskaminen.
Kramen