Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

torsdag 18 mars 2010

Fingerfärg

Fick min pengar idag,gissa om jag blev glad...visserligen blev jag inte stormrik,men jag kunde handla lite mat,ta ut bricanyl & köpa ett pussel till Erik iaf. Lycka är vad jag kallar det.
Köpte även Fingerfärg till Erik,han har ju fobi för att bli kletig om fingrarna....Terapi kallar jag det.
Men de gick väl inte riktigt som jag tänkt,trodde faktiskt att han skulle tycka de va skitkul att få kleta med färger,men icke. Doppa finger i blått,gnugga runt lite på papperet,in på toan & tvätta händerna,Doppa fingret i rött,gnugga runt lite på papperet,in på toan & tvätta händerna....så fortsatte det hela tiden. Tillslut gav han upp & tyckte att jag kunde göra istället,han blev så smutsig om händerna tyckte han.
Jaja,han höll sej sysselsatt i 15 min iaf,starkt jobbat Mamma Lisa.
Han har Tv-förbud nu,har får inte starta Tv.n förrän vi ätit mat. Gissa om att de va en elak son som med de mest svarta ögon skrek:DU ÄR SÅÅÅÅ HYSTERISK MAMMA!!!. vart får dom allt ifrån. Men vi hade iaf kommit överens om de i bilen hem...ingen Tv eftersom han fått ett Pussel,fingerfärg(som blev en sååån fruktansvärd succé i detta hus) & en Tidning. Men de är ju lätt att glömma på de 2 milen vi åkte tydligen.

Har idag bakat Morotskaka & ska nu baka ut degen till Pizzan. Bäst att rappa på lite eftersom sambon är på ingång...men vem har sagt att maten ska stå på bordet när han kommer hem??
Ingen egentligen!! Fjaskerier tycker jag,välkommen till 2010.

Surrat med Jenny har jag gjort idag oxå,säkert nästan en timme. Men vi har inte hört av varandra på säkert 2-3 månader..Skämmes. Men nu har man uppdaterat henne om vad som händer här omkring...alltså ingenting. Största nyheten jag kunde komma på är att Pappa har rakat bort mustachen(stavas??) Så här händer det mycket spännande grejjer.

Dax att vrida upp volymen på stereon,Erik börjar överrösta den med sitt tjat om att titta på Tv.

ses

Inga kommentarer: