Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

tisdag 16 mars 2010

Stackars liten..

Tycker så synd om lilleman nu...han hostar upp lungorna hela tiden. De är så jobbigt att inte kunna hjälpa honom, han grinar för att de gör så ont.
Han får vara hemma imorron med,idag har han oxå varit hemma med Pappa & de va han överlycklig över faktiskt. Han börjar nog bli lite less på mej skulle jag tro....
Men han är ändå pigg,fast han hostar..ingen feber heller vilket är väldigt bra.
Han har legat i Tommys famn i en kvart & sovit,samtidigt har han hostat konstant...jobbigt för honom,för man ser att han lider. Tycker att nu får de vara nog på sjukligheter här...

Annars då?? Jo,de rullar på. Sov i Eriks säng natten som va...Erik puttade ut mej när han kom vid 00.00-tiden. Till skillnad från vissa andra vuxna i detta hushåll så kräver jag MINST 8-timmars sömn varje natt,gärna nån timme till & min 90cm i sängen,även där gärna 20cm till.
Så efter att Erik Möxat,bökat & hostat(vilket han inte kan göra nåt åt) ett tag så tog jag mitt pick & pack för att spendera natten i en 120 säng med massa mjukdjur. Tyck gärna att jag är hemsk om ni känner för det,men jag är ännu hemskare om jag inte får sova.
Jobbat från 9.45 till 18.15 idag, från 15-18.15 va jag själv i butiken oxå...Roligt värre. Tyvärr lungt med kunder.
Men imorron är de nya tag som gäller...Blir kanske själv då oxå. Kul,men lite tråkigt om de inte kommer kunder,vem ska man då prata med? skyltdockorna kanske.

Näe,nu är de sängen som gäller för mej...& förhoppningsvis övriga familjen oxå.

nattinatt & på återseende.

Inga kommentarer: