Jag har inte glömt, jag kom bara inte ihåg de alls...

onsdag 3 mars 2010

Ny adress

Funderar på att skaffa mej ny adress. Är ju nästan aldrig hemma nu mera...bilen har blivit mitt andra hem.
Så om jag sätter en postlåda på min bil & sen ändrar adressen lite så borde de ju gå...jag möter säkert någon slags postbil varje dag.
Så min Nya adress är : Lisa Björklund.
Sulan 269
Någonstans mellan Björkå-Övik.
Borde funka. Så om nu någon vill skicka ett roligt brev så har ni adressen här uppanpå. Men är de bara räkningar kan ni skicka dessa till sambon....

Ja,annars så händer väl inte så mycket. Har listat ut varifrån tutande kommer när jag kör bil (som jag berättade om i ett tidigare inlägg) Jag orsakar dom själv. När jag kör så håller jag ratten på en visst sätt & då kommer jag åt tutan typ när de kommer ett gupp eller så & när jag svänger lägger jag hela armen över ratten & vrider om,så då kan de bli lite tutande utan någon som hellst mening. Så de va ju ett billigt fel som tur va...SBR.n som Tommy sa...med det menas Skit Baka Ratten. Skit på dej sa jag.


Vill ha en ny Mobil oxå.. Den jag har nu finns de ju aldrig nån mottagning till. Helt otroligt, dagens moderniteter & så funkar det inte.
Är inte ensam om att tycka att Sony Ericsson T700 är kass. Den är så fin & så är den Rosa.... Men de hjälps inte,går de inte att ringa ut eller in på den är de ju inget att ha.
Tycker minsan att dom kunde upplysa mej om de när jag köpte denna mobil...Att de är en bra kamera & en vääääldigt bra mobil Kunde dom säga... Men inte att de är för liten Anntenn(stavas??) de knep dom jävlarna käft om.
Så nu ska jag spara till en annan,som förhoppningsvis inte tycker att de är för lite mottagning efter E4.an...



Ont i halsen har jag oxå,är de nåt annat jag skrivit om de senaste halv året?? näe,de är de nog inte. Men jag har ju inte tid att gå till doktorn,de är ju som åt fel håll för mej nu.


Glömt(tror jag) att säga att jag fått jobb i sommar,kanske inte på de ställe jag vill vara på....men 3 månader i graninge på natten måste man ju kunna överleva. Är ju inte de jag vill jobba med,men men de ger pengar & de är de inte mycket av i denna familj nu.
På tal om pengar...har inte fått reseersättning eller pengar från FK...förvånad är jag inte & räknar inte med att få dom heller. Har säkert blitt nå strul som vanligt,fast Vi pratat med FK & frågade hur vi skulle fylla i. Nu va de ju så då att VI...de är Tommy,jag stog brevid & försökte hänga med..gav upp & lagade middag istället. Men allt va i sin ordning,så varför kommer inte kulorna i på mitt konto??
Skulle en annan vara SKYLDIG Fk pengar,då jävlar ska dom in på rätt datum...men när man ska få nåt utbetalt från dom,då får de tydligen ta hur lång tid som hellst. As säger vi om det..med VI menar jag JAG.
nu ska jag leta reda på sängen & hoppas att jag känner mej piggare imorron,jobbar till 18 då.



Ses

Inga kommentarer: